A country sztár imádott vizslájának énekel

A country sztár imádott vizslájának énekel, klipet forgat vele és turnézni is magával viszi

Ideje megjegyeznünk Brett Eldredge nevét, még akkor is, ha nem rajongunk a country műfajért.

Brett Eldredge hazájában, az Egyesült Államokban egy rendkívül népszerű country énekes, szinte az összes neves zenei díjat megnyerte már country kategóriában, 4 nagylemezéből 2 aranylemez lett. Rendszeresen turnézik és igen erős a jelenléte a social médiában, Instagram fiókját több mint 1,4 millió ember követi.

Brett valóban nagyon tehetséges zenész, szövegíró és dalszerző de népszerűségét nagy mértékben köszönheti kutyájának, Edgarnak is, akivel a kapcsolatuk egyszerűen lenyűgöző. Ezt a párost még az is imádni és követni fogja, akinek semmi köze a country-hoz és Brett egyetlen számát sem ismeri.

Edgar egy weimari vizsla keverék, akit az énekes 2016-ban fogadott örökbe. A szerelem azonnali és elsöprő volt, azóta gyakorlatilag elválaszthatatlanok. A kutya nagyon hamar ellopta a show-t Brett Instagram oldalán, de nem csak ott, gyakran feltűnik mellette a színpadon is. Valóban elképesztően cuki és kedves tartalmakat láthatunk itt, melyek több milliós nézettséget generálnak a zene és kutyakedvelők körében.  Brett sokszor megosztja, ahogyan gitározik és énekel kutyájának, aki az estek többségében szépen elszunyókál a dalokat hallgatva. Nézzétek ezt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Somewhere over the rainbow it’s #nationaldogday ! Sing your pup a lullaby🐶

Brett Eldredge (@bretteldredge) által megosztott bejegyzés,

Brett nemcsak kiváló énekes, jóképű és imádja a kutyáját, de elég jó humorérzékkel is meg van áldva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brett Eldredge (@bretteldredge) által megosztott bejegyzés,

Nem elég, hogy rendszeresen elviszi magával turnéira, Edgar még a színpadon is megjelenik olykor gazdája mellett és fürdőzik a népszerűségben. És nem csak a turnékon, színpadon, mókázásban, szabadidőben vannak ők együtt. Brett és Edgar képe összeforrt, az énekes megjelenéséhez szinte kötelező jelleggel hozzá tartozik a kutyája, fotózás, albumborító,díjátadó – ők ketten egyek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brett Eldredge (@bretteldredge) által megosztott bejegyzés,

Különleges kapcsolatukra pedig azzal tette fel Brett a koronát, hogy „Love someone” (Szeretni valakit) című nagy sikerű dalához Edgarral forgatott egy elképesztően cuki videoklipet. Nézzétek csak!

Brett az egyetlen olyan híres, sikeres és tehetséges fiatal zenész, akinek a kutyája ilyen fontos szerepet kap életében és karrierjében is. Talán sokan PR fogásnak találják a cuki kutya ilyen gyakori és szinte tervezett szerepeltetését, de tökéletesen látszik, hogy Edgar teljes értékű családtag Brettnél és kapcsolatuk sokkal mélyebb annál, mint amit mi itt a felszínen látunk.

Kövessétek őket az Instagramon, mosolyt fognak csalni az arcotokra.

 

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Instagram

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...