Saját KB bal
Saját KB jobb

Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak

A Fressnapf vásárlói közössége most már több esztendeje bebizonyítja, hogy a barátságnak és összefogásnak fantasztikus ereje van. Az „Összefogás az állatokért” kezdeményezés keretében már évek óta támogatjuk az állatokkal dolgozó szervezetek munkáját. Hálásak vagyunk vásárlóinknak azért, hogy idén 11 972 500 forinttal segíthetjük a Kutyák Határok Nélkül Alapítvány munkáját, akik az adományt speciális mentőkutyák képzésére és ellátására, valamint egy saját kiképző terület vásárlására fordítják.

A segítség melletti elköteleződésünk bizonyítéka az „Összefogás az állatokért” elnevezésű kezdeményezésünk is, amelynek során vásárlóink erre a célra tervezett, úgynevezett barátságkarkötőket vásárolhattak áruházainkban vagy webshopunkban, és a karkötők árából 500 forinttal támogatjuk az éppen aktuális akció kedvezményezett szervezetét.

Idén a Kutyák Határok Nélkül Alapítvány élvezheti e minden szempontból rendkívüli összefogás előnyeit. A szervezet 1994 óta foglalkozik mentőkutya kiképzéssel, ezidő alatt közel 100 kutya vizsgázott le csapatuk színeiben, kutyáik és munkatársaik pedig már három nemzetközi bevetésen is részt vettek földrengés utáni mentési munkákban. Az alapítvány számára kiemelt jelentőségű, hogy kutyáik ne csak feladatként tanulják ezt a kivételes munkát, hanem tudatos kiválasztásuk után, felnevelésük során formálják őket igazi emberszerető mentőkutyákká. Így lesznek kutyáik barátságos, embercentrikus, kooperatív kollégák, akik segítségével magas szinten tudnak segítséget nyújtani a bajba jutottaknak. 

Az „Összefogás az állatokért” 2020-ban, ebben a kifejezetten embert próbáló esztendőben, minden eddigi várakozásunkat fölülmúlta, így idén 11 972 500 forinttal támogathatjuk a Kutyák Határok Nélkül Alapítványt, akik az összeget saját kiképző terület vásárlására, valamint mentőkutyáik képzésére és ellátására fordítják. Büszkék vagyunk rá, hogy 2020-ban, ezt a fantasztikus támogatást is beleértve, összesen 22 millió forintot adományoztunk kisállatokkal foglalkozó vagy dolgozó civil szervezeteknek. Ám az érdem elsősorban nem a miénk. „A köszönet sokkal inkább a vásárlóinkat illeti, akik valódi állatbarát közösségként lehetővé tették, hogy számunkra valóban fontos és nemes ügyeket támogassunk. Hála tehát a Fressnapf közösségnek a példátlan összefogásért!” mondta Bacskai Anita, a Fressnapf Marketing managere.

Fressnapf PR

A Fressnapf amellett, hogy minden lehetséges módon, így kiváló termékekkel, szakértő munkatársakkal és különleges szolgáltatásokkal, elhivatottan igyekszik a kisállattartók életét  megkönnyíteni, nagy hangsúlyt fektet a kisállatokkal foglalkozó, vagy épp velük dolgozó speciális civil szervezetek támogatására is. Azt, hogy ez az ügy valóban kiemelt jelentőségű a számunkra, mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2020-ban számos esetben álltunk egy-egy számunkra fontos ügy mellé.

A bajba jutott tollas barátainkat segítő Vadmadárkórháznak 768 900 forintot, a szintén mentőkutyákkal foglalkozó Mancs a Kézben Egyesületnek 288 583 forintot, a Macskamentő Alapítvány számára 6 804 742 forintot adományoztunk, emellett a 100 szív adományprogram keretében 100 különböző civilszervezetet közel 100-100 kg eledellel leptünk meg, és további 25 000 kg eledel- és felszerelés adományt juttattunk el további kisállatokkal foglalkozó szervezeteknek az év során.

 

(x)

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...