Új együttműködés született a kutyabarát turizmus népszerűsítésére

A kutyával utazni vágyók legnagyobb örömére megállapodást kötött az ismert kutyás szállásközvetítő portál, az utazzkutyáddal.hu és a kutyabarát életmódot népszerűsítő kutyabarát.hu csapata. A közös munka célja, hogy a kutyás társadalom minél szélesebb körben tudjon a két weboldalon tájékozódni az őket érintő kérdésekről, eseményekről, program- és utazási lehetőségekről.

 

 

 

 

 

 

„A mai kutyások már nem elsősorban haszon céljából tartanak kutyákat. Mi inkább a társat látjuk bennük.

Velük és rajtuk keresztül szeretnénk új közösségekhez tartozni, új baráti kört kialakítani, új élményeket szerezni. Mindehhez természetesen az utazás is hozzá tartozik. Négylábú társainknak is jár a kikapcsolódás, az új helyek felfedezése, a kirándulások, a tavakban pancsolás vagy télen épp a hóban hempergés. Minket is feltölt, amikor azt látjuk: mennyire önfeledten élvezik az életet. Ezt a boldog kutyás életérzést képviselem én és a kutyabarát.hu csapata is” – mondta Hosszú Noémi, az utazzkutyáddal.hu megálmodója és üzemeltetője.

A kutyabarát.hu ötödik éve dolgozik azért, hogy Magyarországon közelebb hozza egymáshoz a felelős állattartókat és az innovatív vállalkozásokat, akik szívesen fogadják az embereket kedvenceikkel együtt. Az utazzkutyáddal.hu ugyanezt teszi, ezért adta magát a közös munka.

 „Mivel egyre több hely szavazza meg nekik a bizalmat, a kutyatartók az utóbbi években változtattak kutyatartási szokásaikon, és ennek megfelelően fejlődött a hazai kutyatartás kultúrája is. Egyre több kutyatartó ügyel arra, hogy kedvence a többi ember és a társadalom által elvárt igényeknek megfelelően, kulturáltan viselkedjen minden helyzetben. Legyen az egy közös séta, kávézás vagy utazás.”- vallja Sziládi-Kovács Tibor, a kutyabarát.hu egyik alapítója.

Mostantól számos hasznos közös tartalommal találkozhattok mindkét oldalon, hogy ne csak egy utazási célt, de teljes körű leírást, hasznos tippeket is kapjatok, és mindkét oldalon megtaláljátok azokat a leendő élményeket – legyen az haza vagy külföldi – amelyeket kutyátokkal együtt tudtok majd átélni.

Az új megállapodás azt mutatja, hogy két hasonló területen működő vállalkozásnak nem szükséges konkurenciaként felfognia egymást: a jó cél érdekében érdemes együtt dolgozni, hogy egy elfogadhatóbb és elfogadóbb kutyabarát közösséget építsünk, akik megszámlálhatatlan élményt gyűjthetnek, cserébe pedig mindenhol a felelős, tudatos kutyatartást népszerűsítik.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...