Spíler

VII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1068 Budapest, Király utca 13.
Telefon: +36 1 878 1320
E-mail: [email protected]

http://www.spilerbp.hu  

Nyitvatartás

Hét - Sze: 11:30 - 1:00
Csüt - Szo: 11:30 - 2:00
Vas: 11:30 - 0:00

 

A Spíler a belváros egyik kedvenc bisztrója, kocsmája, szórakozóhelye: minőségi street food, laza környezet, vagány emberek, a legizgalmasabb magyar kézműves sörök, válogatott borok, hatalmas bárpult, télen fedett terasz és hétvégente angolszász elektronikus zenét pörgető rezidens DJ. Egyedi design megoldásokkal, szokatlan trendszetter beltérrel várunk téged minden nap.

Asztalfoglalás miatt hívj minket vagy hétköznap írj a [email protected] e-mail címre.

Mostantól csütörtök, péntek és szombat estékre is foglalhatsz a Spíler Originalba este 8-ig és max 6 főig. Nagyobb csoportos foglalást is felveszünk, de kérünk, hogy időben érkezz, mert asztalodat 15 percig tudjuk csak tartani. Ha bármi változás van a foglalásodban, kérünk, hívj minket. Ha nem érkezik meg időben mindenki az asztalhoz, előfordulhat, hogy asztalodat megbontjuk a már várakozóknak.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Burok-völgy, Bakony

Burok-völgy, Bakony

Infinity Esport Bár

Infinity Esport Bár

Hotel Honti Visegrád

Hotel Honti Visegrád

Múzsa Vendégház

Múzsa Vendégház