Levendula apartman

Bízunk benne, hogy leendő vendégeink, nemcsak a házban, de a környékbeli élményekben is örömüket lelik, ezért weboldalunkon mindig frissítjük a közeli programok, élmények listáját.

Levendula apartman

A Levendula apartman egy régóta dédelgetett álmunk volt, mely 2017-ben vált valósággá. Férjemmel mindketten a Balaton mellett nőttünk fel és szerettünk volna abból a sok szépségből és élményből másoknak is átadni, amennyit csak lehet. Hosszú keresés után bukkantunk rá egy ideális helyen lévő házra, melyet teljesen felújítottunk. A felújítás során igyekeztünk mindenre gondolni, amely az itteni időtöltést megszépíti: az apró veranda helyett két, nagyobb méretű, grillezésre is alkalmas teraszt építettünk, a házat fűtő-hűtő klímával és remekül szigetelő ablakokkal láttuk el, és a ház elrendezését is átalakítottuk a maximális kényelem érdekében. A munka nagyjából egy évig tartott, de nem álltunk meg: a szabad időpontokban folyamatosan újítjuk, alakítjuk a házat és a kertet is.

levendula apartman

Vendégeink kényelme kiemelten fontos számunkra

A 2018-as nyarat már vendégekkel kezdtük – Izgalommal vártuk az első lakókat és a kulcsok átadása után nehéz szívvel hagytuk magára szeretett nyaralónkat, mely immáron megérett a nyaralni vágyók fogadására. A ház gondozása mellett ügyelünk arra is, hogy a foglalás és az ott töltött idő alatt minden olajozottan menjen.

levendula apartman

Balatoni élmények

Bízunk benne, hogy leendő vendégeink, nemcsak a házban, de a környékbeli élményekben is örömüket lelik, ezért weboldalunkon mindig frissítjük a közeli programok, élmények listáját. Családom nevében is köszönöm, hogy ellátogatott az oldalunkra, és bízunk benne, hogy hamarosan vendégként üdvözölhetjük Önt a balatonmáriafürdői Levendula apartmanban.

Weboldal

Facebook

Telefon: +3630 482 4651

E-mail: [email protected]

Cím: 8647 Balatonmáriafürdő, Vilma utca 62.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...