Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Szépalma a Bakony különleges búvóhelye, mely a klórszagú „kék-wellness” helyett az erdő, a virágok, és a friss széna illatával a „zöld wellness” különleges élményét kínálja: a természet gyógyító és regeneráló erejét testünk és lelkünk felüdüléséhez. Nem csillog, és nem hivalkodik. Mindez nem is lenne méltó a hely szelleméhez. Falain belül és kívül visszafogott elegancia jellemzi. Luxus helyett békességet és felüdülést kínál.

 Itt van a pihenés ideje…és itt van a helye is!

Szépalma Hotel és Ménesbirtok***

A Szépalma Hotel – az Esterházy család egykori ménesbirtokán a Magas-Bakony erdőségeiben, a Kőris-hegy szomszédságában található. Az ide Zircről felvezető kanyargós erdei úton már-már elbizonytalanodunk, hogy jó fele járunk-e, amikor kiérve az erdőből hatalmas karámokban békésen legelésző szürke marhák látványa fogad bennünket. Magyarország talán legszebb és legeldugottabb birtokára érkezünk. Az egész környék harmóniát, különös, szelíd nyugalmat áraszt. Bár kicsit szokatlan élmény ez a zajos hétköznapok után, de nagyon könnyű lesz megbarátkozni vele…

Ha családi körben, gyermekeink és négylábú barátaink társaságában szeretnénk eltölteni szabadságukat, Szépalmán jó helyen járunk. A hatalmas zöld területeken otthonosan és biztonságban érezheti magát ember és állat egyaránt. A gondosan rendben tartott farmon láthatunk mangalicákat, szürke marhákat, mókusokat is, de akár a hatalmas traktorokra is felülhetnek a kíváncsi kissrácok. A birtok és a környező erdő önmagukban is sok érdekes programot kínálnak, de a szolgáltatások kialakításánál tudatosan is törekedtünk arra, hogy vendégeink minél kellemesebben és tartalmasabban tölthessék el idejüket nálunk.

A szálloda és az Esterházy ménesbirtok az alábbi szolgáltatásokat kínálja vendégei számára: étterem, konferenciatermek, csárda, szauna, infra-szauna, masszázs, kerékpárok, bowling, biliárd, játszószoba, ping-pong, asztali foci (csocsó), nordic walking botok, gps-túrakészülékek, szánkók, sífutó lécek, erdei tornapálya, outdoor kötélpálya, játszótér.

Szállodánk valamennyi közösségi tere és programja kutyával is látogatható!

Szobák és lakosztályok száma:

Egyágyas szobák: 4 db
Kétágyas szobák: 25 db
Lakosztály a szállodában: 7 db
Lakosztályok az Eszterházy birtokon: 4 db

Családi apartmanok a Lovas Ligetben: 4 db

Mozgássérültek számára alkalmas szoba: 2 db

Cím: 8429 Porva-Szépalmapuszta
Telefon: +36 88 468 888
Email: [email protected]

http://szepalma.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...