Echo étterem és kávézó

Veszprém megye - Tihany  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8237 Tihany, Visszhang domb 23
Telefon: +36709466687
E-mail: [email protected] 
Facebook

http://www.echoetterem.hu/  

Nyitvatartás

H-V: 10:00–22:00

 

A páratlan gasztronómai élmény, káprázatos balatoni körpanorámával párosul a tihanyi visszahang domb tetején az Echo Étterem és Kávézóban. 

Az egyedülálló balatoni panorámával büszkélkedő ECHO Étterem története víztoronyként kezdődött.

A nyaralók nagy örömére sikeres vendéglátóegységként üzemelt évtizedeken keresztül, azonban az évek során az épület elhasználódott, lelakottá vált. 2013 tavaszán vendéglátó tapasztalattal rendelkező, családi vállalkozás keretein belül megszületett a páratlan gasztronómiai élményt nyújtó és csodálatos kilátással rendelkező megújult echo étterem és kávézó.

Az éttermet egy igényes, kategorikus átalakítással és felújítással nyitottuk meg visszajáró és jövőbeni vendégeinknek. Célunk az echo páratlan, mind a magyar tengerre, mind I. András király által 1055-ben alapított Tihanyi Apátságra táruló panorámáját kihasználva egy egyedülálló, stílusos és egyben barátságos, minőségi szolgáltatást biztosító étteremként és kávézóként emlegessék, ahol az igazi régi magyar konyha ételeit kóstolhatja meg.

Bízunk benne, hogy sikerül felkelteni az érdeklődésüket, hiszen éttermünk tökéletes helyszín céges ebédek, vacsorák, családi rendezvények, baráti társaságok számára vagy egy romantikus vacsorára is. A Tihanyi apátság 200 méterre található a az étteremtől, ami a gyönyörű kilátással rendelkező Piski sétányon közelíthető meg.

Az Echo Étterem remek lehetőség a polgári szertartások vagy akár az esküvői lagzik ebonyolítására. Élete egyik legszebb napját, az ország egyik legszebb teraszán élje át és örökítse meg!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pointer Petshop

Pointer Petshop

Cafe Frei Szombathely

Cafe Frei Szombathely

Lelenc Kutyamentő Egyesület

Lelenc Kutyamentő Egyesület

Pastrami étterem és kávéház

Pastrami étterem és kávéház