Legelő Salátabár

VII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1072 Budapest, Dob utca 46.
Telefon: +3670 949 9997
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/legelosalatabar

http://www.legelo.net  

Nyitvatartás

Hét - Pén: 10:00 - 22:00
 

A Legelő Salátabár abból az egyszerű elgondolásból született meg, hogy megpróbáljunk valami egészségeset és finomat adni megfizethető áron mindazok számára, akiknek fontos a minőségi táplálkozás, esetleg kipróbálnák a salátázás újfajta élményét vagy egyszerűen csak unják már az egyhangú ételeket.

Körülnéztünk, és azt tapasztaltuk, hogy igazi salátázó, amely nem a klasszikus értelemben vett salátabár, szinte alig létezik Budapesten, annak ellenére, hogy nagy igény mutatkozik rá. Így elhatároztuk, hogy olyan vendéglátóhelyet nyitunk számotokra, mely a zöldségekre összpontosít, ugyanakkor nem csak a vegetáriánusoknak kínálja ételeit. 

A Legelő egy olyan hamisítatlan salátabár, amely széles választékban kínálja a salátákat, beleértve a nagy klasszikusokat is, de természetesen nem riad el az újításoktól sem. Fontosnak tartjuk, hogy valóban friss alapanyagokból, gyorsan készítsünk el olyan kreatív ételeket, melyek akár helyben fogyasztásra, akár házhoz szállításra is alkalmasak. A középpontban mindenképp a saláta áll!

Újításként lehetőséget adunk arra is, hogy ne csak előre összeállított ételeink közül tudjatok válogatni, hanem saját fantáziátok alapján egyedi salátákat alkothassatok. Ennek érdekében az alapanyagok széles választékát kínáljuk. Fontosnak tartjuk azt is, hogy bizonyos táplálék intoleranciában szenvedő és egyéb speciális étrendet követő vendégeinket is ki tudjuk szolgálni, így étlapunk kialakításához dietetikus segítségét kértük.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Smeraldo Kastély szálló

Smeraldo Kastély szálló

Dropshop Borbár

Dropshop Borbár

Frufru Szépségszalon és Kávézó

Frufru Szépségszalon és Kávézó

Városliget Café & Restaurant

Városliget Café & Restaurant