Bomboloni Miskolc by zip’s

Csak szólunk, ha nem tudnátok: a Bomboloni Miskolc by zip’s családilag kutyabarát hely, úgyhogy bármikor gyertek hozzánk hat lábbal!

Azt a kutya fánkját! – #kutyabarát Bomboloni

Ebnek adta szolgáltatásaink a következőek:

✔️ friss vizes kutyatál
✔️ jutalomfalat
✔️ gazdik számára pedig cinkos lerakatunk van: ha kivételesen épp otthon felejtették a sétáltatás elengedhetetlen tartozékát, a lebomló „összeszedő“ zacskót, akkor ezentúl nálunk felvehettek párat, hogy felvehessétek‼️

Jelszó: #zöldzips

Nagy elődünk, id. „Budapesti” Bomboloni tavaly közönségdíjas lett cukrászda kategóriában az Év Kutyabarát Helye versenyen. Méltónak kell lennünk az örökséghez. Ráadásul duplázunk, mert a fentiek a zip’s brewhouse-ra is mind igazak.

Bomboloni Miskolc

zip’s beer & bomboloni

Egy szintén zip’s génállományú, új hullámos, ínyenc fánkozó Miskolc főutcáján. Vezértermékként kínáljuk itt — másodikként Magyarországon — a Szabi A Pék-féle zamatos és látványos virágfánkokat. Ahogy előttünk Budapestet, úgy Miskolcot is megbolondították. Sokféle pompás feltéttel kívántatják magukat. Mellettük készültünk Black Sheep kávékkal, soproni Harrer Chocolat csokikülönlegességekkel és (webshop áron) elvitelre kapható zip’s, valamint svéd Brewski sörökkel.

Az egyik legváratlanabb fordulat volt még számunkra is fánkozót nyitni 2019-ben, de mikor az ötlet megszületett, már mi sem volt természetesebb. Gasztrosörfőzdeként nemcsak mi fertőzzük söreinkkel a vendéglátóipart, magunk is csúnyán meg-megpecsételődhetünk partnereink minőségi portékáitól. Így megesik, hogy a rajongóból terjesztő lesz. Szabi A Pék és a Bomboloni esetében ez történt. Épp a közös #PékSörön dolgoztunk Szabival, amikor megismertük olasz eredetű virágfánkját, a Bombolonit. A mennyei első találkozás nyomdokán kezdtük el a fánkokat magunk is készíteni, Szabi tréningezésével. Először sörcsapok mellől, az étteremben árultuk őket, majd villámgyorsan indokolttá vált a külön üzlet.

Ha még nem kóstoltad, találkozzunk a #LekVárosháztér18 szám alatt!

Bomboloni Miskolc

Weboldal

Facebook

E-mail: [email protected]

Telefon: +3630 419 0911

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek:7:00 – 18:00

Szombat:8:00 – 13:00

Kutyabarát tevékenységeink

Bomboloni Miskolc

Cím: 3530 Miskolc, Városház tér 18.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...