SzállásokVendégházak

Zip’s beer b&b

Hisszük, hogy az eltökélt sörturizmus csak úgy valósítható meg, ha a vendégeinket a sörszeretet égisze alatt el is tudjuk szállásolni. Ezért a zip’s brewhouse-zal közös épülettömbben, a Macropolisban megnyitottuk az első beerbnb szállásunkat.

Egy mai szemnek kedves, stílusos, jól felszerelt nappalis-egy hálószobás lakást kell elképzelni, nagy erkéllyel. Itt sok-sok zip’s és Miskolc szellemiséggel átitatott jóságot szórunk szét. Lesz a szobában feltöltött sör-minibár, megszállóink akár innen is összeválogathatnak távozás utáni ajándékcsomagot. Egyenesen a főzdénkből csapolt sör rendelhető, a grillszeretetünktől megfertőződött vendégeik pedig — a mini grill-szettnek hála — az erkélyen maguk is próbálgathatják szárnyaikat (vagy épp a csirkékét).

Természetesen tágabb otthonunkat, Miskolcot is teljes szívszélességgel képviseljük! Az aktuális miskolci programok és a „zöld“ Miskolc örökzöld látnivalói beerbnb útleveleink segítségeivel elérhetőek lesznek akár kedvezően kombinálva, akár egyedi adalékokkal kiegészítve.

És ez még csak a kezdet! Ismertek bennünket, nem állunk le az ötleteléssel és a fejlesztéssel. Ahogyan az étterem és a látványsörfőzde esetében, úgy a szállásban sem csak kiszolgálni szeretnénk, hanem élményt is adni.

Zip's beer b&b

A szállásról

Egy igazi csemege a sörkedvelők számára Miskolc központjában! A zip’s beer b&b helyi, újhullámos, kisüzemi sörfőzdénk szállása, egy épületben a sörfőzdénkkel és éttermünkkel. Ritka hazai kombináció, hogy szárazon, de „elázottan” is könnyen megközelíthető. A zip’s beer b&b a 2007-ben épült Macropolis üzletközpontban található, a belváros szívében.

Az apartmanlakás modern, letisztult stílust képvisel, teljes körű bútorozással, jól felszerelt konyhával és igényes fürdőszobával. A 2. emeleti — egyébként — csendes utcára néző teraszon az eltökélt vendég akár kedvére grillezhet is. Felszerelést ehhez biztosítunk. A szállás különlegessége — a sörrajongás jegyében — a főzdénk saját (zip’s) söreivel és a svéd brewskie sörökkel megrakott minibár, valamint csapoltsör-rendelési lehetőség egyenesen a sörfőzdénkből.

Vendégeinknek két start-villamosjegyet biztosítunk Miskolc felfedezésének megkezdéséhez és időszakosan egyedi, kedvezményes ajánlatokat kínálunk a város nevezetességeinek megtekintéséhez. Állandó ajánlatunk a vezetett főzdetúra: sörtechnológus kollégánk avatja be a látogatót a sörfőzés kulisszatitkaiba, a tankról pedig friss kóstolóval kínáljuk a sörrajongókat.

A szállásadóról

Egy látványsörfőzde vagyunk, saját étteremmel. Zip’s brewhouse néven egyszerre működünk globális és lokális szemlélettel Miskolcon. 2012 óta vagyunk jelen a piacon, sörfőző rendszereket helyben gyártó és azokat a világ minden pontjára telepítő anyacégünk leányaként. Saját, változatos és minőségi söreinken mutatjuk be, mit is tudnak anyavállalatunk gépei. Éttermünk maszkulin, felső tagozatos kocsmakajákat, napi ebédmenüt és teljes bárt kínál. Az asztalokba épített, vendégeink által kezelt sörcsapokból az üvegfalon túli sörfőzdéből érkezik a sör — ez a közönségkedvenc vívmányunk.

Mottónk: Drink local, think global! (Igyál lokálisat, gondolkodj globálisan!)

Ehhez hűen lokálpatriótaként veszünk részt helyi és országos rendezvényeken, vagy szervezzük azokat mi magunk. Nemzetközi tapasztalatokkal felvértezve, világszínvonalon igyekszünk képviselni a miskolci, a borsodi és a hazai értékeket! A szálláson elérhető SéfSör-sorozatunk. A különös és egyedi főzetek országosan neves séfek sörreceptjei, gasztrosör-sorba öntve. 2019 őszétől történetünk még kerekebbé vált a beer b&b, a #fullborsodbreakfast reggeli és a magas minőségű specialty kávémenü debütálásával.

Az első év rögtön meghozta a tűzijátékot. Rendkívüli, 9.9 pontos vendégértékelésekért booking kitüntetést kaptunk új évi ajándéknak.

Szeretettel várjuk a kutyusokat is szálláshelyünkön! Kérjük, érkezésüket előre jelezzétek, annak érdekében, hogy felkészülhessünk érkezésükre.

Kutyabarát tevékenységeink

Cím: 5326 Miskolc, Arany János tér 1. G épület 2/8.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...