ÉttermekSörözők és romkocsmákVendéglátóhelyek

zip’s BEER & Restaurant

Ugye tudtátok, hogy bármikor jöhettek hozzánk kutyástól? Kutyabajunk eddig sem volt!

Sőt, itatóként már reaktívan funkcionálgattunk, de most megtoldjuk állandó helyszíni jutalomfalat-készlettel és egy kis gazdi segédanyaggal: ha kivételesen épp otthon felejtették a sétáltatás elengedhetetlen tartozékát, a lebomló „összeszedő“ zacskót, akkor ezentúl nálunk felvehettek párat, hogy felvehessétek Jelszó: #zöldzips

Gondolhatjátok most, hogy milyen jó arcok vagyunk… De nemcsak önzetlenül tesszük mindezt: hiszen tudjuk, hogy a kutyasétáltatás ugyanúgy egy kedves szinonima lehet a sörözésre, mint a „leugrottam a boltba…“

Ne csak a sarki kocsmában működjön, működjön nálunk is nagyban! Sőt, a jutalomfalattal még többfogásos vacsit is átvészelhet veletek a szívósabb eb.

zip's BEER

Hogy mi a zip’s? egyáltalán ki a zip-nek a fia, a söre?

Egy szívből miskolci ‘craft’ sörfőzde vagyunk. Aktivitásán lokálpatrióta, mégis craftosan nemzetközi. Ugyan a 2012-es sörreformkorban jöttünk létre, mégse sörforradalmi divatfőzdeként sandítsatok ránk! Egyedi történet szülötteiként azóta is a járatlan utakat tapossuk. Nem félünk, sőt, szeretünk annyira egyedien működni, hogy többek szemében mutánssá váljunk.

A zips’s brewhouse sörfőzde

A zip’s sörök története úgy kezdődött, hogy a Föld minden tájáról új meg új ZIP Tech ügyfelek lettek kíváncsiak arra, hogy vajon ők is akarnak-e hazavinni Miskolcról egy sörfőzdét. Nos, ők mondták egyre többet a ‘mindent a szemnek’ gyárbemutató végén, hogy ‘na, de hadd lássuk, hadd érezzük belül, mit tudnak ezek a masinák!’ A sörgyártó berendezések gyára ekkor mintafőzdét alapított: bennünket!

Innentől már olyan a történet, mint egy amerikai sci-fi. Mint amikor az öntudatra ébredt robot elkezdi saját útját járni, sőt külön világot építeni. Ennek a fordulatos teremtéskönyvnek a zsoltárait lapozgatjátok most egyesével. A zip’s sörökkel nem eshettünk az autószerelő kocsijának vagy a suszter cipőjének hibájába. Pont azért, mert mi vagyunk a ZIP Tech élvonala, mindig a legjobbnak kell lennünk, elöl járni és példát mutatni.

Zip’s söreink képlete biztosra megy: házi csúcstechnológia X képzett, elhívatott sörfőzők X válogatott minőségi alapanyagok a világ minden tájáról X organikus hozzávalók X szűretlenség és pasztörizálatlanság. Idáig tartott a közös pont. Innentől pedig minden sör egyedi, ahogyan minden sörfogyasztó is.

zip’s BEER & Restaurant

A zip’s BEER & Restaurant egy mindenki számára elérhető látványsörfőzdével operáló étterem, a #sörgasztronómia akadémiája. Itt a finom, nívós sörök és ételek ördögien párosodnak és istenivé lesznek együtt.

Világszinten is ritkaságnak számít, hogy csapoló bokszainkban saját kezűleg megfejhetitek a sörfőzdénket. A sejtelmes átlátszó fal túloldalán ugyanis élesben zajlik a sörfőzés. Az elkészült sörök egy része helyből a sörözőé lesz. Kígyóként kúszik a friss sör a padló alatt az asztalotokhoz egyenesen a főzdéből, amint megnyitjátok fedélzeti sörcsapjaitokat.

Onnan pedig még mindig csak indul a történet, hogy a minőségi sörök mellé méltó étlapot rajzoltunk felső tagozatos kocsmakajákból.

A zip’s BEER & RESTAURANT vár benneteket:

  • kreatív a’la carte étkezéssel, szezonális étlappal
  • magas minőségű heti menüajánlatokkal ebédidőre
  • combos reggeliztetéssel
  • specialty kávéprofillal (La Marzocco arzenállal felvértezve: filterkávék és világos pörkölésű kávék)
  • komplett bárral
  • prémium viszonteladói gasztronómiai termékekkel
  • saját és partneri merchandising ajándékokkal
  • bármikor előjegyezhető vezetett sörfőzde-látogatással és sörkóstolóval

Nyitva tartás:

Hétfő: 12:00 – 22:00

Kedd: 12:00 – 22:00

Szerda: 12:00 – 22:00

Csütörtök: 12:00 – 22:00

Péntek: 12:00 – 24:00

Szombat: 12:00 – 24:00

Vasárnap: 12:00 – 16:00

Facebook

Instagram

Weboldal

E-mail: baris[email protected]

Telefon, asztalfoglalás: +3646 952192

Cím: 3526 Miskolc, Arany János tér 1.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...