Boutique Hotel Center

A Boutique Hotel Center egyedi stílusban berendezett szobáiban a kényelem és a komfort találkozik.

A Hoteltől mindössze pár perc sétára megtalálhatóak Kecskemét nevezetességei. Kecskemét vasútállomása 1 km-re, a Mercedes-Benz Autógyár pedig 6,5 km-re található.

Minden szobában ruhásszekrény biztosított, zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott saját fürdőszobával, ingyenes wifi-vel, síkképernyős Tv-vel és légkondicionálással is rendelkezik.

A vendégeknek bőséges svédasztalos reggelit kínál igényesen kialakított reggeliző termében.

A németül, angolul és magyarul beszélő recepciós személyzete éjjel-nappal a vendégek rendelkezésre áll. Az üzleti jellegű kéréseket, például a fénymásolást és fax-olást is készséggel teljesíti.

Privát parkolási lehetőség is biztosított mélygarázsban (a helyek száma korlátozott, feltöltésük érkezési sorrendben történik, foglalás a helyekre nem lehetséges).

Szállodánkban a házi kedvencek is szívesen látott vendégek.

A természetbe vágyóknak is van lehetőségük a kikapcsolódásra. Kecskemét nyugati részén lévő Arborétum 62 hektáron terül el, 14 ösvény és egy kilátó is található.

A városban található hazánk területileg egyik legkisebb állatkertje, a Kecskeméti Vadaskert. Az állatok megtekintése mellett állandó programokon is részt vehetnek.

A közelben terül el a Kiskunsági Nemzeti Park. Az ember és a természet sok száz éves együttélésének emlékét őrzi a Duna-Tisza közén. Az Igazgatóság tanösvényeket, látogatóközpontot, bemutatóhelyeket tart fenn, ahol megismerkedhetnek az adott térség természeti értékeivel és a természetvédelem napi munkájával. A bemutatóhelyek mellett számtalan kiadvány, térkép segíti az ide látogató természetszeretőket, akik természetesen túravezetést is kérhetnek.

A nemzeti parkok szabadon látogatható területein padokat, tűzrakó helyeket, kilátókat is találunk. Ezeket ott alakították ki, ahol a lehető legkevésbé zavarják a környezetet. Itt kényelmesen pihenhetjük ki fáradalmainkat útközben, és eredményesen figyelhetjük meg a természetet.

Telefon: +36 76 222 555

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

Cím: 6000 Kecskemét Arany J. u. 3.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...