Kajak.hu Kft.

III. kerület - Budapest  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1031 Budapest, Római part 35-36.
Telefon: +36 (70) 330-8666, + 36 (70)3752475
E-mail: [email protected]
http://kajak.hu  

Nyitvatartás

H-P: 9-17

 

A Kajak.hu Kft. egy igazi kutyabarát munkahely, közvetlenül a Duna mellett, a közkedvelt sétányon, a Római parton. Fontos számunkra a sport- és a természet szeretete, ezért hozzánk a vásárlók hűséges barátaikkal együtt - hogy sose kelljen nélkülük kikapcsolódni - kutyával is bejöhetnek az üzletbe, legyenek bármekkorák a kutyák.

Olykor pedig mi magunk is kedvenceinkkel együtt vesszük fel a munkát.

A cég 2003 tavaszán alakult. Célunk, hogy egy, akár a kajak-kenu sporttal éppen ismerkedő "amatőr", vagy akár egy olimpiai bajnok versenyző is megtaláljon minden számára fontos eszközt üzletünkben és webáruházunkban. Ezért kínálatunkban szerepel minden fontos alap- és kiegészítő felszerelés, ami a sportolás során hasznos lehet. Mára már üzletünkben nem csak a kajak-kenu sportot űzők találják meg a nekik megfelelő felszereléseket, hanem a túrázók, futók, és síelők számára is segítséget nyújthatunk. Így árusítunk outdoor ruházatot (télit és nyárit egyaránt), hajókat (túrázáshoz, csapatépítéshez), lapátokat, izotóniás italokat, cipőket, valamint sport GPS-eket is. A vásárlókat pedig, olyan professzionális tudással rendelkező munkatársak szolgálják ki, akik maguk is felhasználói a termékeknek.

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

SUHANJ! Fitness

SUHANJ! Fitness

Dropshop Borbár

Dropshop Borbár

N-Eozin Grillterasz & Kultúrpark

N-Eozin Grillterasz & Kultúrpark

Zalai Kutyasuli

Zalai Kutyasuli