Göcsej völgye kemping

Zala megye - Kustánszeg  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8919 Kustánszeg, Dózsa Gy. u. 1.
Telefon: +3620 247 0234
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.gocsejvolgyekemping.hu/  
 

A körülbelül 150 férőhelyes Göcsej Völgye Kemping ideális nyaralást biztosít a sátrazó, lakókocsival érkező és a faházakban pihenni vágyó kutyabarát vendégeknek.

A kijelölt sátor- és lakókocsi-helyeken kívül bőven van szabad terület. A lakókocsi-helyekhez természetesen áramcsatlakozási lehetőséget biztosítunk, de igény szerint a sátraknál is meg tudjuk oldani az áramot.

A területen vannak árnyékos, félárnyékos és napos részek. Rossz idő esetére egy 100 négyzetméteres, fedett terasz nyújt ideális helyszínt az étkezésekhez vagy csoportos elfoglaltságokhoz.

A néhány éve felújított faházakban van villany, a bútorok jó részét 2015 őszén lecseréltük. A két-, négy-, illetve ötszemélyes faházak alig 50 méterre vannak a közös vizesblokktól, ahol hideg és meleg vizes zuhanyzók, mosdók állnak vendégeink rendelkezésére. Ezeket naponta takarítjuk, fertőtlenítjük. A két- és háromágyas bungalókat tavasszal felújítottuk, így 2016-ban már ezek is megszépült külsővel és belsővel várják a vendégeket.

A vizesblokk épületében - a női és férfi mosdók között - kapott helyet a közös konyha, ahol vendégeink főzhetnek és mosogathatnak. A hűtőszekrények egy különálló kis épületben találhatóak.

A faházakba kérjük, csak kistestű kutyusokkal érkezzenek!

Ezen kívül bármilyen méretű kutyákat szívesen fogadunk.

Itatótálkát kérjük, hozzon minden gazdi magával a kutyus számára! A kutyák oltási könyve se maradjon otthon, regisztrációkor elkérjük!

A kijelölt fürdőhelyen nem szabad kutyákat bevinni a tóba, de vannak olyan helyek, ahol se a fürdőzőket, se a horgászokat nem zavarják a kutyusok, ha egy kis hűsítő úszásra vágynak.


Aki a Göcsej völgye kempinget választja nyaralása helyszínéül, hozzájárul rászoruló családok ingyen nyaralásához, mivel a kemping a Nyaralj Nálunk Ingyen Egyesület működtetésében van.


Az árnyat adó fák alá gyönyörű fa játszóteret építettünk (csúszdával, kagylóhintával, mászófallal, toronnyal, stb.), hogy a kicsik számára is felejthetetlenné tegyük a nyaralást. A nagyobbaknak tollaslabda-pálya, darts, csocsó és pingpongasztal biztosítja a szórakozást.

Ebédelni helyben is lehet, mert területünkön meleg büfé üzemel. Vendégeink kényelmét szolgálja továbbá a kempingtől 100 méterre található privát élelmiszer üzlet, amely mindennap friss tejtermékekkel és pékáruval várja őket.

Aki pedig az egész napot a kempingtől 200 méterre levő tó partján szeretné eltölteni - strandolással illetve horgászattal -, annak a tó mellett levő büfé biztosítja a meleg ételeket, valamint a hideg italokat.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Roxy Kutyakozmetika

Roxy Kutyakozmetika

SárgaFogó Barkácsbolt

SárgaFogó Barkácsbolt

Bobek Cafe

Bobek Cafe

Villa Teleki vendégház

Villa Teleki vendégház