Móri Állatorvosi Rendelő

Fejér megye - Mór  |  Kutyaklinikák

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8060 Mór, Tábor u. 22.
Telefon: +3630/449-0877
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.moriallatorvos.hu/  

Nyitvatartás

H-P: 12:00 – 19:00
Szo: 9:00 – 12:00

 

Rendelőnket 2009-ben nyitottuk Móron a Tábor utca 22 szám alatt. Rendelőnkben az alap ambuláns ellátás, oltások, külső és belső parazita ellenes kezelések, mikrochip beültetés és útlevél kiállítás mellett szaporodásbiológiai és lágysebészeti műtéteket, fogkő eltávolítást, egyéb szájhigiéniai beavatkozásokat, laborvizsgálatokat, röntgen- és ultrahangvizsgálatot, bőrgyógyászati, szemészeti és fülészeti beavatkozásokat végzünk.

Munkánk során minőségi oltóanyagokkal és gyógyszerekkel a szakma szabályainak megfelelő protokollokkal dolgozunk, hogy a lehetséges kockázatokat és mellékhatásokat a legkisebbre csökkentsük.

Amennyiben kedvencének olyan beavatkozásra van szüksége, amit itt helyben mi nem tudunk megoldani, akkor kiváló felszereltséggel és az adott szakterületen szakképzettséggel rendelkező kollegához irányítjuk betegeinket. A laboratóriumi vizsgálatokat csak akkreditált laboratóriumokban végeztetjük. Rendelőnkben a betegségek lehetséges megelőzésére nagy hangsúlyt helyezünk.

A külső és belső élősködők távoltartására szolgáló készítmények mellett vitaminokat, porcerősítőket, különböző samponokat, minőségi általános és speciális tápokat is tartunk, illetve törekszünk a betegnek szükséges állatgyógyszereket készleten tartani, hogy egy helyen egyszerre mindent megkaphasson külön utánajárás nélkül. Megelőzési programokkal segítünk a veszélyes betegségek megelőzésében, illetve minél korábbi felismerésében. A megelőzési programokról részletesebben a szolgáltatások menüpont alatt tájékozódhat. Előzetes telefonos egyeztetés alapján kiszállással háznál is vállaljuk kisállata ellátását amennyiben a rendelői beszállítás nem megoldható. Rendelési időn kívül időpont egyeztetéssel tudjuk betegeinket fogadni.

Szolgáltatások

Alap ambuláns ellátás

Védőoltások

Állategészségügyi adminisztrációs tevékenység

Kézi patika és Gyógytápok

Házhoz kiszállás, ellátás az állat tartózkodási helyén

Műszeres diagnosztika

Helyben elvégezhető vizsgálatok

Ultrahang vizsgálat

Röntgen vizsgálat

Műtéti ellátás

Dr. Krausz Dóra

Diplomámat 2013-ban szereztem Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Bár szakdolgozatomat a magyarországi öko-bivalytenyésztés témaköréből írtam, az egyetem alatt szabadidőm nagy részét a Szülészeti és szaporodásbiológiai tanszék klinikáján töltöttem. Innen nyílt lehetőségem ösztöndíjjal a Bécsi Állatorvosi Egyetemen Szülészeti klinikáján is eltölteni 3 hónap gyakorlati időt. Az egyetemet cum laude minősítéssel befejezve 2013 júliusától dolgozom a Móri Állatorvosi Rendelőben. A kisállatok kezelése mellett természetesen a haszonállatok ellátása is zajlik a praxisunkban. Szabadidőmben sem lehet teljesen elszakad a szakmától, az otthoni “falka” része 5 golden retriever jelenleg, akikkel rendszeres résztvevői vagyunk a kiállításoknak és vadászatoknak.

Dr. Nádai Hajnalka

Pályakezdő állatorvosként a munkámat vidéki, változatos, ugyanakkor felszerelt rendelői háttérrel rendelkező praxisban képzeltem el, ahol gyakorlati tapasztalatom megszerzését elősegítik, elméleti tudásomat a gyakorlati fogások elsajátításával mélyíthetem. Az Egyetemet summa cum laude minősítéssel sikerült befejeznem, ezután rögtön a Móri Állatorvosi Rendelőbe kerültem, ahol elképzeléseimnek megfelelő magas színvonalú és változatos munka folyik. Önkéntes és kötelező gyakorlataim során kisállatpraxis mellett a baromfi-egészségügy területén is sikerült tapasztalatokat szereznem, ilyen irányú továbbképzéseket is végeztem, valamint szakdolgozatom témája is a háztáji baromfitartáshoz kapcsolódik. Saját állatkáim, 2 retriever és egy macska, jelenleg békés nyugdíjas éveiket töltik.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Empathy Cafe & Bistro

Empathy Cafe & Bistro

Alpha-Vet Állatkórház

Alpha-Vet Állatkórház

Jobb Mint Otthon Kisvendéglő

Jobb Mint Otthon Kisvendéglő

BlökiShop - Kutyajó dolgok!

BlökiShop - Kutyajó dolgok!