Dunapark Kávéház

XIII. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 38.
Telefon: +36 1 786 1009
E-mail: [email protected]
Facebook

http://dunaparkkavehaz.com  

Nyitvatartás

hétköznap: 
8:00-23:00

Szombaton:
10:00-23:00

Vasárnap:
10:00-22:00

 

A Dunapark Kávéház épületét báró Hatvany Lajos megbízása alapján Hoffstatter Béla és Domány Ferenc tervezte. A kávéház 1937-ben került átadásra, mint a főváros legjelentősebb modern stílusú kávéháza. Jelenlegi formájában 2006. szeptemberében nyílt meg ismét. A tulajdonos szándéka szerint olyan kávéházzal várja vendégeit, mely a 30-as évek hangulatát idézi a XXI. század színvonalán.

Minden reggel, friss péksüteményekkel, gőzölgő kakaóval és különleges reggeli kínálatainkkal várjuk kedves vendégeinket. A tavasz beköszöntével elbújhatnak a szürke város zajátóla csupa zölddel körülvett hangulatos teraszon. Mindenkinek ajánljuk a hamisítatlan olasz kávét, a frissenfacsart gyümölcsleveket és könnyu˝, üde limonádékat.

 

A nyári hőségben helyben főzött fagylaltkelyhekkel hűsíthetik magukat. Délben, ebédelni vágyó Vendégeink az A’la Carte étlap mellett válogathatnak napi, valamint Chefünk kéthetente változó ajánlataiból. A délutáni sziesztát megédesíthetik Vendégeink a helyi cukrászatban készülo˝ süteményekkel, mellé kávé-, és forró csokoládé különlegességeinket ajánljuk.

Az esti zongoraszó mellett elkalandozhatnak a mediterrán tájak ízvilágában, feleleveníthetik a hazai ételek egyediségét, találkozhatnak a távol-kelet varázslatos ételkülönlegességeivel és megismerhetik a hagyományos újlipótvárosi konyhát. Ahhoz, hogy megteremtsük a maradandó élményt adó vacsora harmóniáját, előételeinkhez apperitif koktéljainkból tudnak választani. Természetesen a vacsora további fogásaihoz széles borkínálatból válogathatnak, majd a vacsora végeztével a desszertekhez illő borokat, konyakokat valamint digestive koktélokat ajánlunk.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Magora

Magora

Lehel utcai (Csángó utca) kutyafuttató

Lehel utcai (Csángó utca) kutyafuttató

Border Collie Fajtamentő és Rehabilitációs Egyesület

Border Collie Fajtamentő és Rehabilitációs Egyesület

Fressnapf Hungária Kft.

Fressnapf Hungária Kft.