Bisztró 71

Veszprém megye - Révfülöp  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8253 Révfülöp, Füredi út 10.
Telefon: +36 87 463 047
E-mail: [email protected]
Facebook

 

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap: 9.00 - 22.00

 

A Bisztró-ban fiatalok és idősebbek, családok és baráti társaságok és a kutyájukkal érkerzők egyaránt jól érezhetik magukat. Étlapunkat időközben többször megújítottuk igazodva a Vendégeink igényeihez. Immáron házi gyúrt tésztákat, kézműves hamburgereket, leveseket, frissen sülteket,pizzákat is találhatnak a hozzánk betérők.

Házi készítésű MANGALICA hamburgerünket saját zsemlével és húspogácsával készítjük.  Julius Meinl kávé és tea különlegességek télen és nyáron is frissítő pillanatokat szereznek. Hölgyeknek salátákkal és desszertekkel kedveskedünk de a férfiak kedvenceit a velős kenyeret és a dupla hamburgert sem hagytuk le a menülapról. 

Gyerekzsúrokat, születésnapi partikat is tarthatnak nálunk, melyről bővebben az üzletben érdeklődhetnek! 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Tappancs Állatvédő Alapítvány

Tappancs Állatvédő Alapítvány

Művelődési szint (Müszi)

Művelődési szint (Müszi)

Somfa utca - Balkán utca sarok kutyafuttató

Somfa utca - Balkán utca sarok kutyafuttató

Hivatal Kávézó

Hivatal Kávézó