Terasz

V. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1056 Március 15. Tér 2.
Facebook
 

 
 

A Terasz, a belváros szívében, a Március 15. téren található. Tulajdonképpen a nappalid a kertedben, a kerted a belvárosban. Mezítláb napozós, dunaparti gofrizós, a legjobb fröccsöd szabadtéri lelőhelye.

Egy hely ahol ledobhatod magad és megpihenhetsz a nagyváros forgatagától, ahol a kellemes napsütésben élvezheted a házi fagyi különlegességekeinket és ahol egy mosoly mindig vár rád! Az egész teret műfűvel fedtük be, hogy a legkisebbek is biztonsággal totyogjanak, babzsákokkal és hangulatos napernyőkkel eglszítettük ki, hogy egészen biztosan mindenki otthon érezze magát nálunk még a négylábú kiskedvencek is!

A Terasz is indult Az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázaton!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pivo and Bar

Pivo and Bar

Kosbor Panzió

Kosbor Panzió

Adrienn Kutyakozmetika

Adrienn Kutyakozmetika

Monavet Állaptaika

Monavet Állaptaika