Saját KB bal
Saját KB jobb
youtube

A mormota kerti partijánál ma már nem lesz cukibb

Chunk egy igazán híres mormota, youtube csatornáját közel százezren követik, videóinak milliós nézettsége van. De hogy lett egy mormotából közösségi média celeb?

Igazi mesébe illő mormota történet az övé, hiszen az első szereplése a médiában nem volt éppen hízelgő számára. Történt ugyanis, hogy egy hobby kertész megosztotta felháborodását az interneten, miszerint rájött, hova tűnnek a zöldségek a kertjéből.

A gondosan megművelt kertből ugyanis rendre hiányzott a termés, ezért a gazda egy webkamerát szerelt fel, hogy meglesse a tolvajt.  Ezután érte a meglepetés, miszerint egy mormota osont be rendszeresen a zöldségei közé lakomázni. Chunk teljesen természetes és laza módon a webkamerának szinte pózolva, egyenesen a lencsébe nézve dézsmálta a paradicsomot. A gazda először el sem akarta hinni, hogy egy ilyen pimasz mormotával van dolga és rendkívül jót mulatott a felvételen, amit aztán meg is osztott az interneten, hogy ismerőseinek is okozzon egy-két vidám percet. És Chunk elindult a világhírnév felé.

Nem csak zöldségre, otthonra is lelt

Először is a gazda nem azon kezdett el morfondírozni, hogyan tudná távol tartani a mormotát a veteményestől. Chunk a feledhetetlen performance után otthonra lelt a zöldségeskertben, kapott kis asztalt és széket is, tulajdonképpen örökbefogadta őt a kert tulajdonosa. Chunk pedig kapva kapott az alkalmon és végleg beköltözött kedvenc kertjébe, ahol ma már hivatalosan is éli az életét. Azóta rengeteg vicces videó készült róla, ahogyan jóízűen eszegeti a brokkolit, a paradicsomot és szinte minden zöldséget ami elé kerül. Mi sem bizonyítja jobban, hogy Chunk igazán kényelmesen és otthonosan érzi magát, minthogy nemrég áthívta egy barátját egy kerti partira paradicsomot eszegetni. A webkamera pedig természetesen rögzítette az egész eseményt, így most mi is bekukkanthatunk a mormota buliba:

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: youtube, animalrescuesite

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...