Saját KB bal
Saját KB jobb

Anglia legcsúnyább kutyája lesz az új Deadpool film sztárja

A legújabb Deadpool film, a Deadpool és Wolverine sztárja minden eddigi Marvel hős sztereotípiát felülír. Nem egy kipattintott, napbarnított álompasi. Valószínűleg soha nem ivott még fehérjeturmixot, és biztosan nem találkozunk vele a konditeremben. Ugyanakkor, szilárd meggyőződésünk, hogy nem egyedül mi fogunk csak miatta beülni a moziba. És az is tuti, hogy szívek százait fogja elrabolni. Ráadásul, a saját kaszkadőrmutatványait ő maga csinálja.

Peggy, a Marvel univerzum legújabb lakója egy kínai meztelen kutya és mopsz keverék. Ha ez még nem lenne elég egzotikus, akkor hozzá kell tennünk, hogy 2022-ben Nagy-Britannia legcsúnyább kutyájának választották. Ebből is látszik, hogy Hollywoodban csak a tehetség számít, és nem a külső (sic!). Hiszen idén Peggy már a vörös szőnyegen mutogatja magát Hollywood legnagyobb nevei mellett.

IDE kattintva tekinthető meg

A Deadpool és Wolverine sztárjának élete azonban nem indult zökkenőmentesen. „Előnyös” külseje miatt hat hónapos koráig várta az álomgazdit.

„Az összes többi kölyöknek új otthont találtunk, de gondolom, az emberek, akik ránéztek, csak egy nagy karbantartási igényű kutyát láttak benne. Biztosan mindenki azt hitte, hogy rengeteg egészségügyi problémája lesz.” – mondta el Holly Middleton, Peggy gazdája. „Azonnal megszerettük őt, amint megpillantottuk a nagy barna szemeivel, a kis fehér szőrcsomójával és a kilógó nyelvével.”

Bár azonnal felismerhető rendkívül hosszú nyelvéről és ráncos arcáról, Peggy külseje nem okoz semmilyen zavart a mindennapi életében. „Peggy teljesen egészséges és boldog kutya, a nyelve nem okoz neki semmilyen problémát. Gond nélkül tud enni (és tényleg imád enni). Azon kívül, hogy hidegebb időben pulóvert kell viselnie, nyáron pedig naptejet, pontosan ugyanolyan, mint bármelyik másik kutya.” – tette hozzá a gazdi.


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://www.thewildest.com/dog-lifestyle/britains-ugliest-dog-news?utm_source=instagram&utm_medium=social-organic&utm_campaign=linkinbio&utm_content=www.instagram.com/p/C9VWSFEtOht; Kép: Photo by Andres Ayrton: https://www.pexels.com/photo/focused-young-black-couple-having-lunch-and-watching-tv-on-couch-near-curious-dog-6578830/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...