Történelmet írt Messi az Oscar gálán

Messi, az Egy zuhanás anatómiája című film jóképű kutya sztárja igazán jó fiú volt. Bár, sajnos, kutya volta miatt, nem jelölhették a legjobb mellékszereplőnek járó díjra, azért saját helyet kapott az Oscar-gálán.

A hétéves border collie, aki mellékszerepet játszott Justine Triet öt Oscar-díjra jelölt drámájában, meghívást kapott a díjátadóra. A vasárnap, a Dolby Színházban megrendezett eseményen pedig külön helye volt, ugyanúgy egy vörös bársony moziszéken ülhetett, mint a többi meghívott sztár. Sőt, még a műsorvezető is külön méltatta a tehetségét.

Az Egy zuhanás anatómiája sorra zsebeli be a díjakat. Az Oscar-jelöléseket megelőzően a Cannes-i Filmfesztiválon is elismerték, illetve, Messi is megkapta a legjobb állat szereplőnek járó Palm Dog díjat. Erről korábbi cikkünkben olvashatsz bővebben: Idén is átadták a legjobb kutya szereplőnek járó Palm Dog díjat

Egészen a gála kezdetéig nem volt biztos, hogy Messi meg fog jelenni a díjátadón. Ugyanis, a rossznyelvek szerint, sokan ellenezték a kutya hivatalos eseményeken történő megjelenését. Ennek nem a viselkedése vagy a mentális egészsége miatti aggodalom volt az oka, hanem az, hogy Messi egyszerűen „ellopja a show-t”. Nem is csoda, hiszen szikrázó kék szemei is udvarias modora, na meg persze tehetsége, sokaknak imponál. Az Akadémia díszebédjén például, állítólag, teljesen megakasztotta az esemény menetét, hogy a meghívott színészek nem tudták abbahagyni a simogatását. Bradley Cooper majdnem lemaradt egy fotózásról, mert Messivel bandázott. Billie Eilish pedig állítólag tíz percen át simogatta és ölelgette a kutyát, a szervezők nem kis bosszúságára. A vörös szőnyeges események ugyanis szigorú protokoll szerint zajlanak. Mindennek megvan a pontos időbeosztása, és a csúszások nem férnek bele.

Ezek után voltak, akik úgy gondolták, túl nagy kockázat egy ilyen cukiságfaktor megjelenése az év legnagyobb filmes eseményén. De, szerencsére, minden jól alakult, és Messi végig sütkérezhetett a neki (jogosan) kijáró reflektorfényben.


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://ew.com/messi-dog-anatomy-of-a-fall-oscars-2024-8607024; Kép: Photo by Nikola Čedíková: https://www.pexels.com/photo/black-and-white-border-collie-with-one-leg-raised-5410637/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...