Saját KB bal
Saját KB jobb

Egészséges fejlődés a kezdetektől, vagyis mitől is jó egy junior eledel?

A kölykök számára megfelelő eledel legjobb esetben tiszta, természetes, élelmiszer-minőségű összetevőket tartalmaz. A hozzávalókat olyan arányban kell összeállítani, hogy a kicsik egyenletesen, lassan növekedjenek, megelőzve ezzel a csontok és az ízületek rendellenes fejlődését. A szintetikus adalékok mellőzésével pedig kíméljük az egyes szerveket és az immunrendszert. Így a kiskutya zavartalanul fejlődik, anélkül, hogy káros anyagok kerülnének szervezetébe. 

A kiváló minőség természetesen nem csak az értékes gyógynövényekre és gabonára vonatkozik, hanem elsősorban a húsra! Ugyanis a gyengébb minőségű eledelekbe kerülhetnek olyan hulladékok a vágóhídról, mint a toll, a karmok vagy a csőrök. Ehhez adódhat a nem megfelelően feltárt és túl magas gabona adag, mint például kukorica maradékok, és egy nagy adag szintetikus kiegészítő a tartósításhoz, és az illatok és ízek felerősítéséhez. A szintetikus kiegészítőkre építő eledelek sokszor nem tudnak a fiatal állatoknak elég hasznosítható tápanyagot kínálni ahhoz, hogy azok fajuk igényeinek megfelelően, természetes tempóban növekedjenek.

A teljes Naturavetal kínálathoz hasonlóan, a Canis Plus Junior kölyök és fiatal kutyáknak kifejlesztett szárazeledele is szigorúan válogatott, természetes összetevőket tartalmaz, mindenféle szintetikus adalék és tartósítószerek hozzáadása nélkül. Következesen figyelünk a szénhidrát-tartalom csökkentésére, amitől a kiskutyák túl gyorsan növekedhetnek. A kiváló minőségű hús pedig értékes fehérjékkel szolgál az egészséges izomzat felépítéséhez. Az izmok megfelelő fejlődésével pedig az ízületeket is kíméljük.

Az egyedülálló, szabadalmazott pároló eljárás során a szárazeledelbe kerülő gabonát kíméletesen feltárjuk, így az enzimekkel és a mag sokrétűségével „lassú“ energiát juttatunk a szervezetbe. Így kizárjuk a szénhidrátok túltáplálását, melyek nem kívánt növekedési hullámokhoz vezetnek.

Az ideális zsír- és fehérjetartalom pontosan a növésben lévő kutyák igényeihez van szabva. A Canis Plus Junior hidegen sajtolt szárazeledel többek között tiszta, szárított csirkehúst, csupasz zab és barna köles csírát, valamint egy extra adag Canis Plus Aktiv természetes ásványianyag- és vitamin-komplexet is tartalmaz. Az összetevők pontos listájáról itt olvashat bővebben.

A kölyök és fiatal kutyák szárazeledelét legalább a 12. hónapig ajánljuk, a folyamatos és egyenletes növekedés érdekében, mely a kutya egész csontozata szempontjából nagyon fontos. Tudatosan hosszú távra építünk a stabil felépítés és normális iramú növekedés érdekében.

A Naturavetal kutya-, és macskaeledeleink fejlesztésekor és gyártásakor az a célunk, hogy olyan hiteles termékeket készítsünk, melyekhez csak a legjobb minőségű, élelmiszeripari melléktermékektől mentes, természetes alapanyagokat használjuk fel.

Szárazeledelünket komplett-menükkel, színhús termékekkel, természetes alapanyagú rágcsálnivalókkal kiegészítve egészséges, és változatos étrendet tud kutyájának kialakítani és elejét veheti sok tipikussá vált kutyabetegségnek.

Ha szeretne még többet megtudni kutyája biológiai igényeinek megfelelő állateledelekről, a www.naturavetal.hu oldalon további értékes tippeket, információkat talál a természetes alapú etetéssel és ápolással kapcsolatban. Ha kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk egyedi igények esetén, érzékeny, vagy problémás kutyák étrendjével kapcsolatban is: [email protected], +36 1 704 7108

 

A Naturavetal a kutyabarát.hu oldalán:

Naturavetal természetes állateledelek

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...