Saját KB bal
Saját KB jobb

A jövő kutyakozmetikuma

Ismerd meg az Urban Dogot ami alkalmas szakmai és otthoni felhasználásra egyaránt.

A felelős állattartásban, valamint a házikedvencek egészségének és jólétének fenntartásában nélkülözhetetlen szerepet játszanak a megfelelő minőségű kutyakozmetikai termékek. A kutyák bőrének, valamint szőrzetének gondozása és ápolása elsődleges fontosságú ahhoz, hogy a négylábú barátaink jól érezzék magukat a bőrükben, elkerüljék őket a bőrproblémák. Emellett fontos szerepet játszanak abban is, hogy az egészségük ne romoljon meg, továbbá még abban is segítenek, hogy az állatok komfortérzete megnövekedjen.

Természetes összetevők fontossága

Amikor kutyakozmetikai termékek beszerzésén gondolkodunk, mindenképpen érdemes figyelmet szentelni annak is, hogy a készítmények természetes összetevőket tartalmazzanak; parabén, paraffin, GMO és alkohol mentesek legyenek. Ez azért kiemelt fontosságú, mert az ilyen kutyasamponok, kutyapakolások és kutyaparfümök, valamint speciális kutyaápolók kíméletesen gondoskodnak az érzékenyebb bőrű kutyák fürdetése és ápolása során is. A házikedvencek bőrének PH-ja más, az állatok szőre és bőre jóval érzékenyebb és vékonyabb, mint az embereké. A kutya bőrének pH-értéke 6,5 – 7,5. A mesterséges adalékanyagok könnyen irritációt okozhatnak nekik, ezért kiemelten fontos, hogy speciális kozmetikumokkal védjük. Ráadásul, az ilyen anyagok az emberi bőr számára is eredményezhetnek kellemetlenségeket, így a kutyakozmetikusok javára is válik a gyengédebb ápolást biztosító készítmények használata.

Az olyan természetes alapanyagokból készült termékek, mint az aloe vera, a kamilla és még sok más, egyszerre nyugtatja és hidratálja a bőrt, miközben táplálja és megkönnyíti a szőrzet, valamint a bőr védelmét is. A felelős állattartáshoz kapcsolódó rendszeres ápolás során az ilyen összetevőket tartalmazó samponok és ápolók használata elengedhetetlen a hosszú távú puhaság, fényesség és frissesség, valamint komfortérzet eléréséhez.

A szakértő kutyakozmetikusok választása, az Urban Dog márka

Az Urban Dog márka minden városi kutya és gazdáik részére stílusos és funkcionális termékeket kínál. A kutyakozmetikai termékek piacán kiemelkedő minőséget nyújtanak, hiszen szakértő kutyakozmetikusok igényeit figyelembe véve fejlesztették ki a 95%-ban természetes összetevőkkel rendelkező termékeket. Ezáltal nem csak magas minőséggel, hanem magas szintű megbízhatósággal, valamint széles kínálattal is rendelkeznek, melynek köszönhetően minden bőr- és szőrzettípuson külön-külön alkalmazhatóak. Szántó Eszter Mancs világ oktató kutyakozmetikusa elkötelezett az Urban Dog márka mellett és Schlosser Attila nemzetközileg elismert Handler is ajánlja.

A márkához tartozó samponok, parfümök és speciális kezelésre alkalmas készítmények kiválóan tisztítanak, miközben nem szárítják ki a bőrt és nem okoznak irritációt sem az érzékenyebb bőrű négylábúak számára sem. Ezek a fantasztikus termékek könnyen beszerezhetőek a széles kínálattal rendelkező mancsvilag.hu webáruházban, mely a legjobb kutyakozmetikai termékeket kínálja, köztük az Urban Dog márka termékeit is. A cél az, hogy minden gazdi és kutyakozmetikus megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket, melyekkel a házikedvencek ápoltak, vidámak és egészségesek maradhatnak.

A kutyakozmetika szakértője és minőségi termékek kínálója

A mancsvilag.hu online bolt szakértő a kutyakozmetikai piacon, ezért mindig a lehető legjobb minőségű termékeket kínálja a vásárlóinak. A különböző bőr- és szőrzettípussal rendelkező házikedvencek ápolásához minden megtalálható, hiszen vannak samponok, balzsamok, ápolók, parfümök, gubancoldó folyadékok, fixálók és más különböző eszközök (mint fésűk, kefék, ollók, nyíró gépek) is, melyekkel professzionális végeredményt lehet elérni a szalonban, kiállításon és otthon egyaránt. Ráadásul vannak fül és szemkörnyék tisztító, mancsápoló termékek is, melyek kiválóan alkalmazhatóak a szükséges területeken.

Válasszuk a legjobb minőségű, természetes alapanyagokból készülő termékeket! Látogassunk el a mancsvilag.hu weboldalra, tekintsük meg a széles kínálatot és éljünk a kupon nyújtotta lehetőségekkel, hogy kedvezményesen vásárolhassunk!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...