DORKO Flagship Store

VI. kerület - Budapest  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1065 Budapest, Andrássy út 33.
Telefon: +36203186980
E-mail[email protected]
Facebook

https://dorko.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő - csütörtök: 9:30 - 20:00

Péntek - szombat: 9:30 - 21:00

Vasárnap: 9:30 - 20:30

 

A Dorko márka köztudottan kutyabarát és elkötelezett az állatvédelem iránt, akár a kampányait, akár az üzletét tekintve! 2018-ban az Év kutyabarát helye kampányban a Kutyabarát.hu zsűri díját is megkapta üzlet/bolt kategóriában!

kutyabarat kutyabarát üzlet

Az Andrássy úti Dorko Flagship Store 2017 decemberében csatlakozott a kutyabarát szolgáltatásokhoz. Ebben az évben ott rendeztük meg "Loyalty is Royalty" kampány fő estéjét, melynek során igyekszünk a vakvezető kutyák kiképzését tőlünk telhetően legjobban támogatni.

kutyabarat kutyabarát üzlet

Ennek apropóján ragaszthattuk ki mi is a matricát, és várunk azóta is minden négylábút gazdájával, hiszen a kampány során évekig testközelből láthattuk, milyen fontos társ is egy kutya a gazdájának valójában a hét minden napján.

kutyabarat kutyabarát üzlet

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Dear Budapest Gastrobar

Dear Budapest Gastrobar

Ortho Kutyakozmetika

Ortho Kutyakozmetika

SárgaFogó Barkácsbolt

SárgaFogó Barkácsbolt

Tornácos Parasztház

Tornácos Parasztház