Aria Hotel Budapest

V. kerület - Budapest  |  Szállás

Csak kistermetű kutya vihető (max 15kg)

Elérhetőség

Cím: 1051 Budapest, Hercegprímás utca 5.
E-mail: [email protected]
Facebook

http://ariahotelbudapest.com/hu  
 

Az Aria Hotel Budapest 2015 márciusában nyitotta meg kapuit a Library Hotel Collection tagjaként.

 

A zene által inspirált luxus butik-hotel belső kialakítását Varró Zoltán designer úgy formálta, hogy egyszerre szülessen újjá a klasszikus palota pazar hangulata, miközben a vendégeink egy privát rezidencia adottságait – annak otthonosságát és kényelmét – élvezhetik. A szálloda a különböző zenei irányzatokat képviselve négy szárnyra különül, melynek mindegyike más-más stílusjegyeket visel.

kutyabarat aria hotel

Az épületben található a díjnyertes High Note SkyBar is, mely egész évben nyitva tart lenyűgöző koktél- és barfood kínálattal, valamint lélegzetállító panorámával a városra és a Szent István Bazilikára.

A szállodában örömmel fogadjuk kisebb termetű négylábú vendégeinket is VIP Kisállat csomagunk megvásárlásával, mely az alábbi meglepetéseket tartalmazza kutyák számára: elhelyezés kisállat-barát szobában, kisállatágy- valamint ételes és vizes tálkák a tartózkodás idejére, üdvözlő falat, ajándék játék. Természetesen a szálloda többi területén is várjuk kiskutyák érkezését, akár kisállatok igényeinek megfelelő, gondosan összeállított menü is elérhető, melyet megrendelhetnek felszolgálóinktól a Music Gardenben, a Satchmo's Teraszon, a High Note SkyBar teraszán vagy a szobaszervizen keresztül.

kutyabarat ariahotel

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hello Event BTL Ügynökség

Hello Event BTL Ügynökség

Csíki-hegyek és a Sorrento- sziklák, Budai-hegység

Csíki-hegyek és a Sorrento- sziklák, Budai-hegység

Back Office Cafe

Back Office Cafe

Hivatal Kávézó

Hivatal Kávézó