Villa Teleki vendégház

Somogy megye - Teleki  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8628 Teleki, Rózsadomb utca 9.
Telefon: +3620 911 1190
E-mail: [email protected]

 
 

A Villa Teleki vendégház a Somogyi dombság egyik kis falujában található, 9 km-re a Balatontól.

A házban 4 külön bejáratú apartman kapott helyett – háromban 4-4 fő, egyben 6 fő talál kényelmes szállást. Mindegyik apartmanban saját fürdőszoba és konyha is van. Az apartmanok légkondicionáltak, télen fűthetők, a műholdas TV csatornák mellett az HBO programok is elérhetők. A ház teljes területén ingyenes a WIFI szolgáltatás.

A gondozott kertben medence várja a felfrissülni vágyókat, pingpong asztal, tollaslabda, biciklik és roller a sportos vendégeket, a kisebb gyerekek pedig a homokozóban játszhatnak. Lehet grillezni és bográcsozni, a négylábú kedvencek pedig kiélvezhetik a hatalmas kertet vagy a sétákat a közeli erdőkben, mezőkön.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pásztor lépcső kutyafuttató

Pásztor lépcső kutyafuttató

Sunrise Beach Budapest

Sunrise Beach Budapest

Akela Kutyaiskola

Akela Kutyaiskola

2PETS Kutyakozmetika

2PETS Kutyakozmetika