Alsóörs Marina Hotel

Veszprém megye - Alsóörs  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8226 Alsóörs, Vasút u. 7.
Telefon: +3630 437 7444
E-mail: [email protected]
Facebook

ONLINE FOGLALÁS

http://www.alsoorsmarina.hu/  
 

Az épület mind külső, mind belső kialakításában harmonizál a Balaton természetes közegével. A 12 szobás hotel teraszai közvetlenül a Balatonra és a kikötőnkre néznek.

A szobák eleganciáját az egyszerű, letisztult formák jellemzik. Vendégeinknek lehetősége van választani kétágyas és családi lakosztályaink közül. Igény esetén mozgáskorlátozott szoba is biztosított. Minden szoba pótágyazható.

A hotel 12 kétágyas szobával rendelkezik, amelyek igény szerint különágyas vagy franciaágyas elhelyezésre is kiválóan alkalmasak. Minden szobánk saját, balatoni terasszal rendelkezik, légkondicionált, zuhanyzós fürdőszobával, valamint ingyenes WIFI-vel és LED TV-vel felszerelt.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Butter Brothers

Butter Brothers

SpeedShop.hu

SpeedShop.hu

Rákosligeti Állatorvosi Rendelő

Rákosligeti Állatorvosi Rendelő

Manó & Hordó Kuytyakozmetika

Manó & Hordó Kuytyakozmetika