Vidám Tappancs Játszóház

Heves megye - Egerszalók  |  Kutyapanziók

Elérhetőség

Cím: 3394 Egerszalók, Kossuth u. 150.
Telefon: +36-20-914-7287
E-mail: [email protected]
Facebook

 
 

„A kutyák szőrös gyerekek”- állítja Csányi Vilmos etológus. Ebből induljunk ki és ha elfogadjuk a professzor úr meghatározását, akkor tekintsünk is úgy rájuk mint a gyerekekre.

Mint felelősségteljes gazdik igyekszünk megadni nekik mindent amire szükségük van, finom étkeket, kellemes fekhelyet, okítatjuk, tanítjuk, engedelmesnek lenni, szót fogadni, esetleg iskolába visszük és sokat-sokat játszunk velük, hiszen ők ugyebár „gyerekek”!

Azonban előfordulhat, hogy a gazdinak olyan elfoglaltsága akad ahová nem viheti magával a „gyereket”, vagy egyszerűen csak kikapcsolódna kicsit és nem szeretné magára hagyni. Vagy egyszerűen csak örömet akar szerezni neki. Ilyenkor jól jön egy pajtás akivel lehet együtt játszani, rohangálni, ugrálni pár órát vagy akár egész nap , felügyelet alatt , míg a gazdi érte jön.

Ehhez szeretnénk Brunó kutyámmal segítséget nyújtani.

20 éve van kutyánk, előbb apa és fia két cokker spániel, akik 14 -14 évesen hagytak itt bennünket és most van egy 14 hónapos bűbájos labradorunk : Brunó. Adott egy nagy ház, kerttel, egy végtelen játékos , barátságos kutya és a gazdi aki imádja a kutyákat. Ez hozta a következő gondolatot: az ember gyerekeket elviszik a szülők játszóházba , hogy más gyerekekkel együtt játszanak, hiszen mégis csak az a nekik való társaság, nos, nem ez kell a mi „szőrös gyerekeinek” is!

Ha Egerben vagy környékén lakik vagy itt tölti szabadságát, szeretettel várjuk a játszani vágyó kutyákat a Vidám Tappancs játszóházba.


Figyelem: mindenki épsége és biztonsága érdekében:

- csak oltási könyvel és csippel ellátott, féregtelenített kutyákat tudunk fogadni.
- tüzelő kutyákat, kérem, ne hozzanak közösségbe

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kutyák a Rák Ellen az Életért Alapítvány

Kutyák a Rák Ellen az Életért Alapítvány

Játék és Makett Centrum Áruház

Játék és Makett Centrum Áruház

Belvárosi Állatpatika - Szombathely

Belvárosi Állatpatika - Szombathely

Károly-kilátó

Károly-kilátó