Kaposvári Camelot KSE Kutyaiskola

Somogy megye - Kaposvár  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Telefon: Fazekas Ágnes 70/258-14-20
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.kaposkutya.hu/  
 

Az egyesület 2009-ben alakult egy lelkes, tenni-akaró csapatból azért, hogy új színt vigyen a kaposvári és a környékén élő kutyabarátok életébe. 

Mára világbajnoki, európabajnoki válogatott párosaink, országosan elismert bemutató csapatunk erősítik hírnevünket. A Camelot név egy utalás arra, hogy nálunk egyforma figyelmet kapnak a kutyás sportok: az agility, a kutyás-frizbi, és az engedelmes. A gazdiknak elméleti, és gyakorlati oktatást tartunk, a hozzánk látogató kutyákat gazdáikkal együtt igény szerint vizsgára, versenyre, kiállításra készítjük fel, de aki csak egy baráti, kutyások-közötti beszélgetésre, tapasztalatcserére vágyik, őt is várjuk szeretettel. Szoros együttműködésben dolgozunk a Kaposvári Egyetemmel és a Taszári Honvéd Sport Egyesülettel, melyek területén tartjuk oktatásainkat.   

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Petdesign - Kedvencwebshop.hu

Petdesign - Kedvencwebshop.hu

Szerelvénybolt Dunakeszi

Szerelvénybolt Dunakeszi

Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

Hunguest Hotel Helikon

Hunguest Hotel Helikon