Café Design BTL Ügynökség

III. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1037 Budapest, Seregély u. 3-5.
Telefon: +361 7004446
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.cafedesign.hu/  
 

A Café Design kutya egy hely. :)

Az egész 2016. december 26-án kezdődött, mikor kollégánk ideiglenesen befogadott egy 2 hónapos kutyakölyköt a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól (óriási köszönet, hogy megmentették nekünk!).

Elneveztük Kiskutyának, hogy a leendő „szülő” szabadon gravíroztathasson bilétát, és választhasson nyakörv-esőkabát kollekciót. Találtunk neki gazdát- többet is-, de titkon reméltük, hogy nálunk marad. Így is lett, két sikertelen ’gazdisodás után megszavaztuk, hogy a kutyagyerek marad! Hivatalos- anyakönyvezett nevén Kiskutya (!) két kollégánk teljes értékű 'puhabundájú, bújócska királynő családtagja lett, és azóta minden nap velünk dolgozik.

Lelkesen üdvözöl, puszit oszt vagy megölel, sokat mosolyog, a design-ról pedig már konkrét, innovatív, négy lábon álló elképzelése van.

Volt már fotózáson, forgatáson, munkavédelmi előadáson, rengeteg meetingen és csapatépítőkön.

A legjobb munkaerőnk, imádjuk, főleg ha hozza a „kutyabarátait”!

Mindennapjaink Kiskutyával:

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Bányató utca - Tavas utca sarok kutyafuttató

Bányató utca - Tavas utca sarok kutyafuttató

Jurányi Suterene

Jurányi Suterene

Komédiás Étterem

Komédiás Étterem

Márvány étterem

Márvány étterem