Wine&U

VII. kerület - Budapest  |  Borbárok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

 

Cím: 1075 Budapest, Holló utca 3-9. fsz. 7.
Telefon: +36702872668
E-mail[email protected]
Facebook

 

Nyitvatartás

Hétfő: ZÁRVA

Kedd - szerda: 16:00 - 0:00

Csütörtök - szombat: 16:00 - 2:00

Vasárnap: ZÁRVA

 

Borok szívbôl - Rólad szól - Csak lazán! Ne hagyd otthon négylábú társad sem hisz szívesen látjuk!

Borok szívből, csillogószemű, jó értelemben vett, kicsit őrült borászoktól, gyönyörű, egyedi tételek sztorikkal és saját élményekkel.

kutyabarat kutyabarát borbár

Közel 80 különleges, kis pincészettől érkezett tétellel várjuk a vendégeinket. Mindegyiket egyessével, magunk válogattuk, minden pincészetet meglátogattuk. Megnéztük a földet, a tőkéket, a hordót és ami a legfontosabb, beszélgettünk a borászokkal is. Az elméletünk, hogy az a bor lehet csak tökéletes, amiről a borász csillogó szemmel mesél nekünk.

kutyabarat kutyabarát borbár

Egy pohár bor, az nem sok, de ha mellé tesszük a történetét, a származását, az embert, családot, aki készíti, akkor élményt kapunk. Az a célunk, hogy azt az élményt hozzuk el a Bárba, amit mi is a látogatások alkalmával a borászoktól kaptunk. Önkéntesen azt a küldetést választottuk, hogy megmutassuk az embereknek, milyen csodás, különleges, egyedi borok születnek Magyarországon és - hamarosan már - a határainkon túl. Rendszeresen szervezett borkóstolóinkon személyesen is találkozhatsz a borászokkal, hallhatod a történeteiket, zárhatod szívedbe őket – ahogy mi is tettük.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Nap utcai kutyafuttaó

Nap utcai kutyafuttaó

wonderLAB

wonderLAB

Etyeki Kisállat Rendelő

Etyeki Kisállat Rendelő

Naposdombi Apartmanok

Naposdombi Apartmanok