A kérdőív kitöltői között egy Philips SpeedPro Max Aqua Series 8000 porszívót sorsolunk ki!

philips_jav

A nyereményjáték részletei

A kérdésekre 2021. március 31. este 8 óráig lehet válaszolni. A beérkezett válaszok kitöltői között sorsoljuk ki a nyertest. Egy darab Philips SpeedPro Max Aqua Series 8000 vezeték nélküli porszívó kerül kisorsolásra.

Sorsolás eredményének kihirdetése: 2021. április 2. péntek. A nyertest emailben és telefonon értesítjük.

A Kutyabarát.hu nyereményjáték-szabályzata ITT olvasható.

A Kutyabarát.hu adatvédelmi és adatkezelési szabályzata ITT található.

A rutinos gazdik kevesebb szőnyeggel dekorálják otthonukat, hiszen egy parkettát vagy kőpadlót egyszerűbb takarítani, de persze itt sem ússzuk meg a felsöprést, porszívózást, és felmosást. Mindemellett nehezített pálya a takarítás, ha a kutyánk fél a porszívótól, vagy akadályozva a gyors és hatékony takarítást, kergeti a felmosót.

A Philips SpeedPro Max Aqua Series 8000 vezeték nélküli porszívó minden ilyen problémára megoldást kínál!

A kisállatosok számára az egyik leghasznosabb kiegészítő a TurboPet kefe, amely segítségével a kutyaszőr könnyen takarítható még a kanapékról is, de az integrált réstisztitóval és kefével még a nehezebben tisztítható felületeket is alaposan kitakaríthatjuk. Mindemellett számos praktikus kiegészítő jár a készülékhez, mint például az autós szett, ami, lássuk be, igencsak hasznos, főleg, ha egy gazdi komolyan veszi a Kutyabarát.hu mottóját: „Együtt mindenhová!”.

philps_kutyabarat2

Ez a vezeték nélküli porszívó – praktikus módon – akár egyszerre szívja és törli fel a port, mindenféle koszt és szennyeződést. Az Aqua szívófej segítségével a kifejezetten a ragadós, tapadós foltok és a baktériumok eltávolítására lett tervezve, így fele annyi idő alatt lehet végezni a takarítással, ami a gazdinak és a kutyának is egyaránt jó, így nemcsak a hétvégi porszívózáskor, de egy esős nap után is kisegít minket. Ráadásul a mikroszálas kendők mosógépben is moshatók, és nem kell aggódni a maszatolástól.

A készülék kialakításának köszönhetően az alacsony bútorok alá is könnyen befér, így a kanapé vagy egyéb bútorok alatt felgyülemlett szőr könnyedén felporszívózható, de ebben még a 360°-os szívófej is segítségünkre van, ami egy motizált turbokefével is rendelkezik, – mely nagyon hatékony állatszőr ellen, és teljesen képes összeszedni minden állatszőrt a padlóról -, és így a kosztól a leghatékonyabban szabadulhatunk meg. A szívófejre szerelt LED-lámpáknak köszönhetően pedig az utolsó szőrszálat is megtaláljuk.

A Philips SpeedPro Max Aqua Series 8000 vezeték nélküli porszívó a leghatékonyabb megoldás minden kutyás otthonban a gyors, mindennapos takarításra.

Műszaki leírás

– 1100+ liter / perc szívóteljesítmény
– 25.2V Li-Ion akkumulátor
– 80 perc 1-es fokozatban használat
– 28 perc turbó fokozatban használat
– 5 óra töltési idő
– Digitális kijelző
– Szívásirány 360°, minden irányból
– Filter: 3 réteg (2 réteg cserélhető szűrő)
– Húzáskor is hatékony szívás
– LED világítás
– Mágneses töltés
– 84 dB
– 2,65 kg
– PowerCylone 10 technológia
– PowerBlade digitalis motor
– Motorizált turbókefe
– Vacuum+Mop fej
– Számos kiegészítő: autós szett, TurboPet kefe, hosszú réstisztító, extra szűrő, felmosókendők, dokkoló egység
– Integrált réstisztító és kefe

A kérdőív kitöltői között egy Philips SpeedPro Max Aqua Series 8000 porszívót sorsolunk ki!

philips_jav