Saját KB bal
Saját KB jobb

Hiánypótló – PEZ adagoló kutyáknak

Ha úgy éreztük, hogy a Snoop Dogg által tervezett marihuanás cigarettát formázó kutya plüss után már semmi nem hiányozhat az életünkből… Bizony, tévedtünk. „Hiánypótló” terméket dobott a piacra egy amerikai cég. A kutya jutalomfalat adagoló designját egyértelműen az 1990-es évek kedvence, a PEZ cukorka adagoló inspirálta.

Aki élt már akkor, bizonyára emlékszik a színes PEZ cukorkákkal tölthető figurákkal díszített játékra. Csak hátra kellett hajtani a Mickey egér vagy egyéb figura fejét, és már ki is adta a cukorkát. Így könnyen meg lehetett kínálni a barátokat is, akik persze azonnal előkapták az ő PEZ tartójukat, hogy viszonozzák a kedvességet. És persze felvágjanak a menő figurával. (A nosztalgiázni vágyók nem fognak csalódni, az adagolók még most is működnek, de a nagyobb üzletekben kaphatók is. Persze ma már a Minyonok, Harry Potter és Hello Kitty kivitelben.)

Szóval, ez az ügyes és egyszerű mechanizmussal működő szerkezet adta az ötletet a kutya jutalomfalat adagolóhoz. A gyártó szerint egy praktikus termékről van szó, mely kis helyen is elfér és magunkkal vihetjük sétához, túrákra vagy utazáskor is. Az adagoló alumíniumból készül és egy kis pánttal a csukló köré rögzíthető, így nem kell ügyetlenkedni a jutalomfalat kereséssel. Az egyszerűen betölthető jutalomfalatokat egyelőre négy ízben vásárolhatjuk meg: sajtos, mogyoróvajas, bacon-ös és édesburgonyás ízben. Ez utóbbi különösen érdekesen hangzik! Az ízesítések területén folyamatosan újdonságok várhatók. A falatok egyébként tele vannak egészséges összetevőkkel, például kalciummal, fehérjével, vitaminokkal. A fő összetevők között szerepel a tojáshéjpor és az ashgawanda.

A hiánypótló terméket egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államokban lehet beszerezni.


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://www.thewildest.com/dog-nutrition/pez-dispenser-dogs; Fotó: Zen Chung: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/termeszet-ferfi-viz-allat-5748594/;
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...