Saját KB bal
Saját KB jobb
SAN FRANCISCO, CA - SEPTEMBER 21: Recording artist Snoop Dogg speaks onstage during day one of TechCrunch Disrupt SF 2015 at Pier 70 on September 21, 2015 in San Francisco, California. (Photo by Steve Jennings/Getty Images for TechCrunch) *** Local Caption *** Snoop Dogg

Snoop Dogg új kollekciót dobott a piacra – kutyáknak

Calvin Cordozar Broadus Jr., vagy ahogy talán a legtöbben ismerik, Snoop Dogg, nagy utat járt be az 1990-es évek rapper korszaka óta üzleti vállalkozásai és tudatossága is megszilárdult. Ma már a rosszarcú, bundákban parádézó rapper, aki nyíltan támadta a PETA szőrmeellenes kampányait a Beyond Meat egyik fő befektetője. A vegán életmód és az állatjogok iránti elkötelezettsége pedig lehet, hogy éppen a kutyákkal való szoros kapcsolatából fakad.

Snoop hatalmas kutyarajongó, akinek egyszerre több mint 10 kutyus is csóválta a farkát a falkájában. Kiáll a kutyák védelméért és a kutyaviadalok elleni harc egyik szószólója. Egyik kutyusa egy mentett pit bull, akit Lil Snoopnak keresztelt el.

Nem csoda hát, hogy a kutyák szeretete előbb utóbb a saját divatkollekciójában is megmutatkozott. A novemberben bemutatott új kollekcióban ugyanis nem csak saját részre vásárolhatnak a Snoop stílusát kedvelők ruhákat, de kedvenceiket is meglephetik pár stílusos darabbal.

A kollekció darabjai között szerepelnek Snoop Dogg ikonikus mezeihez hasonló trikók és kendők. De meglephetjük kedvencünket egy nagyon bling-bling aranyozott kutyatállal is. Talán kedvencünk az a Snoop Dogg képével díszített joint plüss, ami egyébként nem más, mint egy kutyajáték. Nem simán csipogós, hanem megnyomva egyenesen a Nagykutya hangján szólal meg: „It’s a doggie doobie baby, fire it up!” (szabad fordításban: ez egy kutya joint, baby, gyújts rá!).

Biztosak lehetünk benne, hogy a kutya kollekció darabjai nagy sikert fognak aratni, hiszen már most olyan ismert ebek viselik, mint Bete Noir, Martha Stewart egyik kedvenc ebe.


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://celebritypets.net/pets/snoop-dogg-pets/; https://edition.cnn.com/2022/11/19/business/snoop-dogg-pet-accessories-trnd/index.html; Kép: By TechCrunch – 577180975RR064_TechCrunch_D, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=51155330
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...