Saját KB bal
Saját KB jobb

Hatékony, gyors és ízletes védelem kullancsok és bolhák ellen: AdTab

Olyan hatékony készítményt keres, amely gyorsan hat a kullancsok és bolhák ellen? Ráadásul könnyen beadható és egy hónapon át védelmet nyújt? A jól ismert Foresto, Advantix és Advantage külső élősködők elleni készítmények gyártója, az Elanco, nemrégiben egy új, ízletes rágótablettával bővítette bevált termékeinek sorát. Az AdTab nem más, mint egy ízletes, hús ízű rágótabletta, amely a beadást követően órákon belül képes hatni a parazitákra. Így nem csak a megelőzésben, de egy esetleges fertőzés esetén is hatékony. 

Az AdTab hatóanyaga a lotilaner, amely a kullancsok és bolhák idegsejtjeiben hat, az élősködők bénulását és gyors pusztulását okozza. Az AdTab ezért a beadást követően néhány órával elkezdi kifejteni a hatását, és gyorsan elpusztítja a már megtelepedett kullancsokat és bolhákat. A szinte azonnali hatás mellett pedig hosszabb távon, akár egy hónapon át, is képes lehet védelmet biztosítani a kullancsok és bolhák ellen. Ezt követően a tabletta ismételt alkalmazásával a készítmény hatása meghosszabbítható. Ezért alkalmas a folyamatos külső élősködők elleni védelem biztosítására. 

A termék fejlesztői arra is gondoltak, hogy a kutyák számára kellemessé tegyék a havonta esedékes kullancsok és bolhák elleni védekezést. Az AdTab hatóanyaga ezért egy, a kutya testméretének megfelelő, ízletes rágótablettába lett zárva. A kutyák számára vonzó, hús ízű falatka beadása nem bonyolultabb, mint egy jutalomfalaté. Az AdTab húsos ízét a vizsgált kutyák (elfogadták a tablettát) 100 %-a vonzónak találta (1). Így nem csak a gazdinak jelent egyszerű és hatékony megoldást, de a kutyák számára sem okoz gondot a bevétele.

Plusz pont, hogy az AdTab nem csak állatorvosoknál és állatpatikában kapható, de kisállat szaküzletekben és online is beszerezhető. Beszerezhetőség, gyorsaság és ízletesség szempontjából bátran állíthatjuk, hogy a kullancsok és bolhák elleni védekezés talán még sosem volt ilyen egyszerű.


Támogatott tartalom (X). Kép: Photo by Goochie Poochie Grooming: https://www.pexels.com/photo/four-dogs-on-pink-background-3299906/
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást! Lotilaner Elanco, INN-lotilaner (europa.eu)
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak vagy a hivatkozásokban leírtaknak.
  1. Cavalleri D et al. Parasites & Vectors. 2017. Dec;10(1):526.​
Az AdTab, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2023 Elanco PM-HU-23-0205
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...