Hamarosan német juhászkutyák költöznek a Fehér Házba

Joe Biden győzelmével 4 évnyi szünet után ismét lesz kutya a Fehér Házban – két gyönyörű német juhászkutya személyében!

Ahogy korábban már írtunk róla, amióta az Amerikai Egyesült Államokban elnököt választanak, a kutyák az elnökök életének szerves részei. Amikor hivatali idejükre beköltöznek a Fehér Házba, az új elnökkel és családjával mindig érkezik legalább egy négylábú családtag is. Ki ne emlékezne a Clinton család labrador retrieverére, Buddy-ra, vagy Obama elnök portugál vízikutyáira, Bo-ra és Sunny-ra, de, hogy ne csak demokrata elnököket említsünk: az idősebb és ifjabb Bush elnökök is több kutyával osztották meg az életüket. Más lett a helyzet azonban Donald Trump beiktatásával, ő megtörte a kutyás sorozatot a Fehér Házban, és hát lássuk be, sosem tűnt állatszerető embernek

Biden kutya

A Biden házaspárnak már akkor volt egy német juhászkutyája, Champ, amikor Joe Biden még alelnök volt. Major később került a családhoz, 2018-ban örökbe fogadták egy menhelyről.

Biden kutya

Major annak köszönheti, hogy jó helyre és szerető családba került, hogy Biden lánya, Ashley Biden egy Facebook-bejegyzést küldött el apjának, amit egy menhely tett ki egy alom német juhász kölyökkutyáról, akiknek komoly egészségügyi problémái voltak és nevelőcsaládot kerestek számukra. Bidenék az egyik kiskutyát kiválasztották, így lett játszótársa Champ-nek, és még egy gyönyörű német juhásszal bővült a család.

(Kutyabarát.hu)
Forrás: Dr. Jill Biden Twitter, thebark.com
Fotók: Dr. Jill Biden Twitter, thebark.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...