Bo és Sunny, a Fehér Ház két kedvence

Az idei Fehér Házban tartott karácsonyi ünnepségen a gyerekek nem is annyira a látványnak és az édes ajándékoknak örültek. Bo kutya varázsolta el őket… – adta hírül a Híradó.hu.

Michelle Obama karácsonyi ünnepsége majdnem úgy zajlott, mint ahogy évek óta történik a Fehér Házban. Idén a katona családok gyerekeit látták vendégül, ők örülhettek a 62 csodálatosan feldíszített karácsonyfának, a mézeskalács házaknak és számtalan játéknak. A gyerekeket azonban nem annyira a látvány kötötte le, hanem sokkal inkább a Fehér Ház nagy kedvence, a 6 éves Bo kutya.

Bo, a portugál vízikutya 2009-ben került az elnök családjához – Obama 2008-ban ígérte meg lányainak, amennyiben elnökké választják, végre kerülhet egy eb a házhoz. Csakhogy a faj kiválasztása kisebb fejtörést okozott, hiszen a lányok allergiások az állatszőrre. Így találtak rá a Portugáliában tenyésztett, rendkívül barátságos és szeretetre méltó fajra, amely sok más társával ellentétben nem hullajtja a szőrét.

Három évvel Bo érkezése után újabb kutyát fogadott be az Obama család – Sunny 1 éves korában került hozzájuk Michiganből. Mondani sem kell azóta ők a család nagy kedvencei és a Fehér Házé is. Azon pedig egyáltalán nem kell csodálkozni, ha a most vendégül látott gyerekek karácsonyra pont egy olyan kutyát szeretnének majd kapni, mint amilyen körbeugrálta őket a Fehér Házban.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: hirado.hu

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...