Saját KB bal
Saját KB jobb

A hétköznapi kutya apukás jótékonysági naptárnál nem lesz cukibb 2019-ben

2019-ben nem is történhet majd jobb dolog a texas-i mentett kutyákkal, mint hogy olyan naptár bevételéből támogatják őket, ami a hétköznapi pasik és a kutyák közti különleges és szerethető kapcsolatot célozza meg. A piacon számtalan „szexi férfi és kutya” naptár kapható a hölgyek szívének megdobogtatására, de Ricki Beason fotós kijött a legújabb ötlettel: a hétköznapi kutya apukák is képesek fejeket elcsavarni, sőt!

 

A „Dad bods and Dogs” 2019-es naptár lényege, hogy olyan pasikat mutat meg a lapjain, akik teljesen egyszerű – olykor humoros vagy megható képekben mutatják meg az örökbe fogadott kutyákkal való együttélés szépségeit.

A projektben a népszerű fotós, Ricki Beason három nagy állatvédő szervezettel működött együtt a texas-i régióból: a The Love Pit, a Rescue Row és az Astasia’s Angels Animal Rescue-val. A naptárból származó bevétel természetesen a mentőcsapatoké. A hírverésnek köszönhetően a naptár még ki sem jött, de a lapjain szereplő kutyák közül már jópárat örökbe is fogadtak.

A fotós hölgy azt nyilatkozta, hogy szeretett volna inkább valami rendhagyó ötlettel előrukkolni, mint a tipikus naptárok. – Észrevettem tavaly, hogy rengeteg szexi pasis kutyásnaptár van a piacon, már akkor tudtam, hogy valami változást kell vinni ebbe. Azt szerettem volna, ha a férfiak egyszerű jófiúknak látszanak, akik a fejünkben élnek, mint hétköznapi „kutya apukák”. Azt szerettem volna, hogy az emberek a naptárt látva nevessenek, mosolyogjanak. –

 

Hazánk állatmentői is nagyon kreatívak, de külföldön is nagy siker a kutyás naptár:

Jótékony célú naptárral segít az árva kutyákon a Magyar Vízilabda Válogatott

Női támogatóinak kedveskedik az etyeki menhely

Egymillió dollár bevétel egy jótékonysági naptárból

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: huffingtonpost

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...