Saját KB bal
Saját KB jobb

6 látványos kutyás trükk – ha otthon maradtatok – VIDEÓ!

Ha otthon maradtatok a koronavírus miatt (és reméljük ez így van…), és nincs lehetőséged úgy lefárasztani a kutyádat, ahogy megszokta, az otthoni trükk tanítás segíthet!

A szellemi munka, az új dolgok tanulása legalább annyira lefoglalja és lefárasztja a kutyákat, mint a fizikai mozgás. Sőt! Ha járt(at)ok kutyasuliba, tudod, hogy mennyire kifáradnak a kutyák egy-egy óra után. A szellemi kihívás és új ingerek mentálisan stimulálják őket, az újdonság pedig mindig érdekes.

Az alábbi videóban bemutatott hat trükk haladóknak szól. Ha ti még nem tartotok itt, akkor előbb ezzel a videóval kezdjetek! A youtube-on rengeteg kutyás trükk videót találtok, kedvetekre válogathattok a nektek megfelelők közül.

Az ebben a videóban bemutatott trükköket otthon, a szobában is gyakorolhatjátok, a jutalomfalaton kívül más eszközre nem lesz szükségetek. A trükkök tanításához általában szükségetek lehet klikkerre, játékokra és mindenekelőtt, jó minőségű jutalomfalatra és némi türelemre, de az eredmény megéri! Fontos, hogy a jutalomfalat mennyiségét is számoljátok bele a kutya napi kalóriaszükségletébe. különösen akkor, ha nem tudtok olyan hosszú sétákra menni, egy kis plusz kalória hamar súlygyarapodáshoz vezethet.

(1:57-től, a szponzorációs rész után indul a trükktanítás!).

Ti mivel kötitek le a kutyákat mostanában? Tanítotok nekik trükköket? Mik a kedvenceitek? Küldjétek el kommentben akár képpel vagy videóval is! 

Kutyabarát.hu
Forrás és videó: Zak George’s Dog Training Revolution. Kép: pexels.
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...