Saját KB bal
Saját KB jobb

Négylábú rajzfilmhősök – Melyiküket alakíthatná a kutyád?

Örülünk a kutyás rajzfilmeknek, hiszen a többségük azon igyekszik, hogy tanítson valamit a nézőközönségnek.

A lenti lista szereplői inkább a szórakoztató kategóriába tartoznak, azon viszont nem vitatkozhatunk, hogy valódi kutyaszemélyiségeket, egyéniségeket mutatnak be nekünk. Lássuk, a te kutyádban melyik rajzfilmhős veszett el?

Clifford

A nagy piros kutya c. mese főhőse, Clifford barátságos, hűséges, és nagyon szerethető eb, aki gyakran bajba kerül hatalmas mérete miatt. Nagyon szereti a gyerekeket, legjobb barátja ki más is lehetne, mint kisgazdája, Emily.

Goofy

A Disney-mesék tagadhatatlanul egyik leghíresebb alakja Goofy, az antropomorf kutya, aki embernek képzeli magát. Mindenféle állattal remekül megtalálja a hangot, baráti körében egér és kacsa is van.

Plútó

A kissé szeleburdi Plútó egy angol véreb keverék, és nem próbálja meg másnak mutatni magát, mint ami. Kutyaként viselkedik, és utálja, ha ruhát kényszerítenek rá.

Ubul

Garfield elnyomott „szobatársa” Ubul, a kedves, energikus eb. Szerepe szerint nem éppen egy észkombájn, de ezt remekül ellensúlyozza igyekezetével, és bájos, szerethető személyiségével.

Snoopy

Snoopy, a jó természetű, vidám beagle határtalan képzelőerejével lopta be magát a szívünkbe. Kedvét semmi más nem szegheti, csak a vacsora hiánya. Ki nem állhatja a macskákat.

Scooby-Doo

Scooby egy könnyen beazonosítható rajzfilmkutya, fajtáját tekintve német dog. Leginkább emberekkel barátkozik, és szabadidejében rejtélyek felderítésén dolgozik. Hatalmas termete ellenére meglehetősen félénk.

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)
Forrás: www.mydogsname.com
Kép: Unsplash
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...