Winchester Vendégház

2000 m2-es, vadráccsal körbekerített területen, parkosított környezetben, örökzöldek, rózsalugas, árnyékot adó fák, sziklakert társaságában áll a nyáron is kellemesen hűvös kis faház.

Gersekarát egy kis falu, mely Zalaegerszegtől 15 km-re, Vasvártól kb. 12 km-re fekszik. A falu határában a hegy lábánál tárul szemünk elé egy gyönyörű tó. A tó egyik oldala a horgászok paradicsoma, a másik oldal a strandolóké, és a jet-ski sport kedvelőié. A tavat kettéválasztó erdei úton jutunk fel a kis rönkházhoz.

Az 50+25+25+25 m2-es, eltolt szintes épület 4+2 személy részére ideális pihenést biztosít, valamint pótágyazható.

A földszinten helyezkedik el a nappali, ággyá alakítható kanapékkal, szekrénnyel, tárolóhellyel. Innen juthatunk lefele a fürdőszobába, illetve felfele a félemeleten lévő konyha-étkező helyiségbe, és a tetőtéri szobákba. A legalsó szinten lévő fürdőszobában fürdőkád, mosdó, zuhanykabin, wc, tárolószekrény található. A tetőtér egyterű, galériás, 2 db nagyméretű gerendaággyal, és 25 m2-es erkély is tartozik hozzá.

A Winchester Vendégház 2015-ben elynerte Az Év Kutyabarát Vendégháza díjat!

A ház teljesen felszerelt: víz, villany, bojler, gáz, kandalló, hűtő, mikrohullámú sütő, grill, minibár, rádió, tv, parabolaantenna áll a vendégek rendelkezésére. Ping-pong, csocsó, társasjátékok is gondoskodnak a vendégek szórakoztatásáról.

Az épület mögött egy 5×7 méteres, csempézett, tisztítórendszerrel felszerelt úszómedence található, melynek vízmélysége 1,5 m.

A ház nyugati oldalán, a medence partján egy 40 m2-es, fedett, nyitott terasz van, ahol egy beépített grillsütő és nyári konyha ad lehetőséget a kerti sütögetésre.

A település élelmiszerbolttal, orvosi rendelővel rendelkezik.

Cím: Gersekarát
Telefon: +3694 414 570
Mobil: +3630 600 6626, +3620 585 5775
E-mail: [email protected]

http://winchester-vendeghaz.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...