ÉttermekVendéglátóhelyek

Ypsilon Café Étterem

Aki a kutyának barátja… az nálunk tölti az idejét. Ha kutyás vagy, sosem vagy egyedül. Gyertek hozzánk is együtt! Ő sosem hagyna otthon Téged, Te se tedd, inkább hozd magaddal kedvencet, hiszen az Ypsilon Caféban a kutya is szívesen látott vendég. Aki a Te barátod, a mi barátunk is. Minden családtagodnak a Te asztalodnál van a helye.

„Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat […] sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz…” – írta Márai Sándor a Füves könyvben a kutyával kötött barátságról. Egyetértünk vele. Nálunk tolerált jelenség az asztal alatt/mellett pihenő négylábú, ahogy a combodon megpihenő, finom falatért sóvárgó kutyatekintetet is örömmel látjuk. Sőt, ha hosszú útról érkeztek, a sétától megszomjazó barátodat vízzel is megkínáljuk, hogy ő is felfrissülve távozzon tőlünk, és az Ypsilon Cafe kellemes emlékét vigye magával.

Kutyabarát közösségi élet

A kávéház mint találkozási hely régóta kikerülhetetlen kezdő és végpontja a nagyvárosi életnek, a kutyád pedig megkerülhetetlen szereplője a közösségi életednek. Hozd össze a kettőt, nálunk megteheted. A kávéházi közösségi élet csúcsán, a századelőn legnagyobb művészeink is magukkal vitték kedvenceiket törzshelyükre, hozd magaddal Te is a család legjobb barátját,  az Ypsilon Cafe kutyabarát falai között jól fogja érezni magát.

Belső, tágas tereink garanciát jelentenek arra, hogy a szomszéd asztaloktól kellő távolságban tölthessetek el egy kutyás ebédet vagy vacsorát. Árnyas kerthelyiségünk pedig ideális helyszíne lehet a séta utáni pihegésnek. Kössünk rá fogadást, hogy hamar közös kedvencetekké válik.

Gyertek be egy kutyabarát italra!

A kutyasétáltatást egy finom itallal vagy egy gyors vacsorával összekötni már nemcsak vágyálom. Nem kell hazavinned, és az üres lakásban hagynod őt csak azért, mert betérnél hozzánk egy italra. A kerítéshez kötött póráz végén aggódó tekintet számunkra ismeretlen. Amíg Te a kedvenc italodat kortyolgatod, kis kedvencedet is felfrissítjük. És nem kell titokban tenned, ha vacsorád legfinomabb falatkáit négylábú barátoddal is megosztanád.

Számunkra az a legfontosabb, hogy a nálunk töltött idő alatt jól érezd magad – legyen szó akár egy baráti italozásról, akár egy családi ebédről vagy egy romantikus vacsoráról vele. Jól tudjuk, hogy egy gazdi akkor tud felszabadultan kikapcsolni, ha kutyáját is jó helyen tudja – mondjuk maga mellett olyan távolságban, hogy egy buksisimogatásra mindig elérhető legyen. A kutyabarát Ypsilon Caféban minden adott ahhoz, hogy mindannyian együtt legyetek – és egyetek… 🙂

hétfő-csütörtök: 9 – 24h
péntek: 9 – 04h
szombat: 11:30 – 04h
vasárnap: 11:30 – 22h

Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 1.
Telefon: +36 1 468 33 57
E-mail: [email protected]

http://www.ypsiloncafe.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...