Saját KB bal
Saját KB jobb

Állatmenhelyre gyűjtenek, így, hogy spóroljanak az esküvőn, egyik kutyájukat kérték fel videósnak

Ez az ausztrál házaspár állatbarát a javából. Úgy döntöttek, hogy szeretnék az esküvői költségeiket a minimálisra leszorítani, mivel legnagyobb álmukra: egy saját menhely megnyitására spórolnak. Így felkérték az egyik imádott kutyájukat, hogy vállalja el az operatőr szerepét, és vegye felimre a jeles napot. Nem csalódtak.

 

Sam és Reece Blanch Brisbane-ből, Ausztráliából 50 vendég előtt mondta ki a boldogító igent. A 26 éves pár egy saját menhely megnyitását tűzte ki célul, így, hogy a költségeket alacsonyan tartsák, megkérték 11 éves border collie-jukat, George-ot, hogy vállalja el az esküvői videós szerepét.

Az eb kapott egy go pro kamerát a hátára, és az egész esemény alatt rögzítette, ahol megfordult. A terápiás állat egyébként siketen született, így számára természetes, hogy jobban szemmel tartja a történéseket maga körül.

– Senki sem lepődött meg, hogy őt bíztuk meg a feladattal – meséli Sam. – Bevonni a kutyát: pont erre számított mindenki tőlünk, és senki sem lepődött meg, hogy mennyire szerves részei voltak a ceremóniának. Az egész esküvőt köréjük építettük, ők voltak a koszorúslányok és a vőfélyek, mindössze két ember volt rajtuk kívül – a két tanú, de őket is arra kértük fel, hogy segítsenek rájuk odafigyelni. Azt akartuk, hogy az egész család részese legyen az élménynek, és ők a családunk tagjai. –

A nászút sem sikerült kevésbé kutyásra: egy Ausztrália partjain tett kalandtúrán vesz részt a pár lakóautójukkal és négy másik mentett kutyájukkal: Kiara-val, Rema-val, Rocket-el és Parker-el.

A párnak rajtuk kívül van még nyolc macskája, és egy kis mentőállomást működtetnek otthonukban. Azt tervezik, hogyha összegyűjtik a pénzt, akkor megvesznek egy kisebb földbirtokot, és felépítenek egy valódi állatmenhelyt.

 

Még több esküvő:

Íme a legcukibb kutyás esküvői torták

Így néz ki, mikor esküvője napján segítőkutyája nyugtatja meg a szorongással küzdő menyasszonyt

Négylábú videósok, avagy egy esküvő kutya szemmel

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...