Saját KB bal
Saját KB jobb

Hogyan szórakoztassuk a kutyust? Modern labdakilövő játékok

Teljesen mindegy, hogy otthon vagy a szabadban van: az automata labdadobálóval végtelen szórakozást biztosíthat négylábú kedvencének, egész nap. Szinte az összes kutya imád aportálni. Az automata labdadobáló gép, a beállított intervallumban és a beállított távolságba lövi ki a labdát.

PetSafe automata labdadobó

A Petsafe automatikus vízálló labdadobó beltéri és kültéri használatra is alkalmas. Biztonsági szenzorral rendelkezik, mely érzékeli a játék közelében lévő embereket. A készüléken 9 kilövési távolság és 6 kilövési szög állítható be. D típusú elemekkel vagy hálózati adapter segítségével működtethető. A labdák normál teniszlabda méretűek.

labdakilövő

A labdakilövő legfőbb jellemzői:

  • automata labdadobó
  • vízálló készülék
  • 9 távolság és 6 állítható szög
  • D típusú elem vagy hálózati adapter
  • teniszlabda méretű labda

iFetch

Az iFetch egy kutyaszerető család projektje, mely automatikus interaktív szórakozást kínál az összes méretű kutya számára. Az iFetch labdakilövők 3 méretváltozatban kínálják a szórakozást: Frenzy, Original és Too. Az IFetch választható távolságba lövi ki a labdát, melyet a kutyus visszahozva a felső tölcsérbe helyez. Az iFetch szórakoztató labdakilövő tökéletesen megfelel azoknak a kutyagazdiknak, akiknek otthon kell hagyniuk négylábú kedvencüket vagy szeretnének időnként kikapcsolódni és egyszerűen belefáradtak a labda dobálásába.

labdakilövő

Az automatikusan működő játékot kényelmesen használhatja otthonában vagy a szabadban. Az egyes modellek működtethetők elektromos hálózatról vagy 6 db C típusú elem segítségével.

labdakilövőAz iFetch Frenzy gravitációs labdadobó gép kissé eltérő elven működik a hagyományos labdadobó gépekkel szemben. Egy kis gyakorlás után a kutya megtanulja behelyezni a labdát a készülék felső nyílásába. Ezt követően a labda leesik a talapzatban lévő kamrába, ahonnan a három nyílás egyikén, véletlenszerűen kigurul.

játék

iFetch Frenzy gravitációs labdadobó

A gravitációs labdadobó gép kiváló szórakoztató játék kis, közepes és nagytestű kutyáknak. A játék nem igényel hálózati csatlakozást és elemek használatát sem, melynek köszönhetően a működése rendkívül csendes. A labdát a felső nyílásba kell helyezni, mely ezt követően, véletlenszerűen a 3 nyílás egyikén kigurul. Akár 2-3,5 méteres távolságba is elgurulhat a labda. Az IFetch Frenzy speciális mini iFetch teniszlabdákkal működik!

Egy interaktív játék, mely széles csatornával rendelkezik. A stabil kiegyensúlyozott kialakítás lehetővé teszi, hogy a kutya kényelmesen behelyezze a labdát a nyílásba. Tartós műanyagból készült. A mechanikus rendszernek köszönhetően nincs szükség elektromos áram vagy elemek használatára. Nagyon csendesen működik a készülék, így a félősebb kutyusok számára is kiválóan alkalmas. Mivel nincs szükség elektromos hálózathoz való csatlakoztatásra, bárhová magával viheti a játékot.

játék

A labdakidobó legfőbb jellemzői:

  • kis és közepes kutyáknak
  • nem működik elemekre vagy hálózati adapterre
  • 3 véletlenszerű irány, távolság 2 – 3,5 m
  • csendes működés
  • Ifetch labdák – átmérője 4 cm

iFetch Too automata labdadobó

Az automata labdadobó gép segítségével akár órákig is játszhat és szórakozhat négylábú kedvence. A készülék leginkább nagytestű kutyáknak felel meg. Három kilövési távolság (3 m, 7 m vagy 12 m) állítható be. A labdadobáló újraölthető akkumulátorral lett ellátva. A tápegység teljes feltöltését követően akár 300 kilövésre képes a készülék. Az interaktív játék működése nagyon csendes. A labdák hagyományos teniszlabda méretűek.

Az iFetch aportáló játék nagy előnye az azonnali labdakilövés, melynek köszönhetően a kutyus folyamatosan mozgásban van és nem unatkozik. Ráadásul a játék gyors üteme javítja a kutya fürgeségét. Az aportáló játék nagyon egyszerűen működik. Egy gomb megnyomásával beállítja a megfelelő távolságot és kezdődhet a móka. A labdát Ön vagy a kutya behelyezi a készülék felső nyílásába. Amint a labda beesik a nyílásba, a készülék azonnal kilövi a beállított távolságba.

játék

A labdakilövő legfőbb jellemzői:

  • nagytestű kutyáknak
  • újratölthető elem
  • egy feltöltésre 300 kilövés
  • 3 kilövési távolság – 3,7 vagy 12 m
  • Ifetch labda – átmérője 6,5 cm

iFetch Original automata labdadobó

Az automata labdadobó gép segítségével akár órákig is játszhat és szórakozhat négylábú kedvence. A készülék leginkább a kistestű kutyák számára alkalmas. Három kilövési távolság állítható be (3 m, 6 m vagy 9 m). A labdadobálót csatlakoztathatja elektromos hálózathoz vagy használhat 6 db C típusú elemet. Az állítható távolságnak, a készülék csendes működésének és elemekre való működésnek köszönhetően megfelel otthoni és kültéri használatra is.

Az interaktív játék az állítható távolságnak és az elemes működésnek köszönhetően minden területre alkalmas. Használhatja otthonában vagy a 6 db C Cell típusú elemnek köszönhetően bárhová magával viheti. Az iFetch automata játék, melynek kezelése egyszerű, könnyedén és jól tisztítható. Az automata üzemmód biztosítja a maximális kényelmet játék közben.

labdakilövő

A labdakilövő legfőbb jellemzői:

  • kistestű kutyáknak
  • 3 állítható kilövési távolság – 3,6 vagy 9 m
  • hálózati adapter vagy 6 db C típusú elem
  • csendes működés
  • Ifetch labdák – átmérője 4 cm

Az interaktív aportáló játék nem csak szórakoztatja négylábú barátját, hanem motiválja és rendszeres testmozgásra ösztönzi. A megfelelő mennyiségű testmozgás és korlátlan hozzáférés a játékhoz a kutya egészséges állapotához és általános optimizmusához vezet. Ezen felül folyamatosan edzi a kutya éberségét! Aki játszik, nem rosszalkodik, ezért ideális játék azon kutyusok számára, akik néha felügyelet nélkül maradnak a lakásban.

 

(x)

(Kutyabarát.hu)

További hasznos tanácsok

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...