Saját KB bal
Saját KB jobb
ideiglenes befogadás

Édes kiscicát pátyolgat az angol véreb

Ne tévesszen meg senkit az angol véreb hatalmas termete! Egy, a New York Post weboldalán posztolt videóban bebizonyítja, hogy érintése lehet olyan légies és puha, mint egy bárány bundája.

Amikor állatorvos gazdái ideiglenes befogadói lettek egy menhelyi kiscicának, a Ruby Jane nevű eb egyáltalán nem érzett irigységet csupán azért, mert kicsivel kevesebb figyelmet kapott miatta. A szintén menhelyről adoptált, 5 éves angol véreb megszámlálhatatlanul sok szőrgombóccal találkozott már otthonában, ez a 4 hetes csöppség viszont valamiért különlegesebb lett számára, mint a többi. Az új helyét reszketve felfedező Bodie nevű cica élete első fürdőjét vette, és közben nagyon félt, Ruby Jane viszont nem nézte tétlenül a történéseket; a véreb óriási mancsával határozottan, de annál óvatosabban simogatta meg a cica fejét, így nyugtatgatva őt, miközben gazdája nyugodt hangon kommentálta a történéseket.

Természetesen az “amiről nincs videó, az meg sem történt” alapon ezt az esetet is rögzítették, és múlt csütörtök óta több mint 80 ezren látták. Nem csoda, hiszen tündéri jeleneteknek lehetünk tanúi!

Forrás: New York Post
Képek és videó: Dailymail, Cater Clips

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...

Weboldalunk a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Tovább olvasok