Saját KB bal
Saját KB jobb
ideiglenes befogadás

Édes kiscicát pátyolgat az angol véreb

Ne tévesszen meg senkit az angol véreb hatalmas termete! Egy, a New York Post weboldalán posztolt videóban bebizonyítja, hogy érintése lehet olyan légies és puha, mint egy bárány bundája.

Amikor állatorvos gazdái ideiglenes befogadói lettek egy menhelyi kiscicának, a Ruby Jane nevű eb egyáltalán nem érzett irigységet csupán azért, mert kicsivel kevesebb figyelmet kapott miatta. A szintén menhelyről adoptált, 5 éves angol véreb megszámlálhatatlanul sok szőrgombóccal találkozott már otthonában, ez a 4 hetes csöppség viszont valamiért különlegesebb lett számára, mint a többi. Az új helyét reszketve felfedező Bodie nevű cica élete első fürdőjét vette, és közben nagyon félt, Ruby Jane viszont nem nézte tétlenül a történéseket; a véreb óriási mancsával határozottan, de annál óvatosabban simogatta meg a cica fejét, így nyugtatgatva őt, miközben gazdája nyugodt hangon kommentálta a történéseket.

Természetesen az „amiről nincs videó, az meg sem történt” alapon ezt az esetet is rögzítették is. Nem csoda, hiszen tündéri jeleneteknek lehetünk tanúi!

Forrás: New York Post
Képek és videó: Dailymail, Cater Clips

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...