Saját KB bal
Saját KB jobb
Kutyát választott új mamájául egy koalakölyök

Kutyát választott új mamájául egy koalakölyök (VIDEÓ!)

Az ausztrál Adelaide Hills környékén rengeteg koala él, és nem ritka, hogy lakóházak környéki fák tetején húzódnak meg. Kíváncsi vagy, hogyan viszonyulnak más állatokhoz?

Anyjától eltávolodva egy családi ház udvarában, azon belül is a kutyalakban keresett menedéket egy elkóborolt koalakölyök Ausztráliában. Valószínűleg eltévedhetett, és anyját kétségbeesetten keresve az első bundás lényre rákapaszkodott, akit meglátott. Szerencséjére egy szelíd házőrző, Tony lett  alkalmi mamája.

Gazdája szerint a kutya hátán a csöppséggel járkált, miközben értetlenül forgolódott, a rátelepülő állat viszont végre újra biztonságban érezhette magát. Mivel nem akarták megvárni, hogy a kutya esetleg harciasan lépjen fel, megpróbálták leszedni Tony hátáról, a koalakölyök viszont nem hagyta magát, inkább még erősebben kapaszkodott a szőrébe. A kutya végül valahogyan lerázta magáról a bébit, ami visszarohant a fák közé.

Tony gazdái szerint a kicsi a magasból szúrhatta ki magának a kutyát, azt gondolva, ő az anyukája. Valószínűnek tartják, hogy mindeközben a koala mama a lombok között szundikált.

 

Forrás: www.adelaidenow.com.au
Kép: Pexels
Videó: 7 NEWS Australia (Youtube)

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...