Saját KB bal
Saját KB jobb

Kedvenc kutyabarát cukrászdáink

Akár egy gyors, de minőségi kávé, akár egy igazi hedonista kóstolgatás, ezek a cukrászdák mind jó választásnak bizonyulnak – kutyatársasággal is!

Naspolya Nassolda

A Budapest belvárosi Naspolya Nassolda 2015-ben és 2016-ban is különdíjas lett az Év kutyabarát helye kampányban, majd 2017-ben a zsűri díját  vihették haza. Az ország első nyers-vegán cukrászdája a kezdetektől a kutyás vendégek és az egészséges desszertrajongók kedvenc találkozóhelye.

Naspolya Nassolda
Bomboloni by Panificio Il Basilico

A Pozsonyi út legújabb menő fánkozó helye, Szabadfi Szabolcs kézzel fonott fánkjainak otthona, a Bomboloni. Olyannyira hamar belopták magukat a kutyások szívébe, hogy 2019-ben a legtöbb szavazatot kapták az Év kutyabarát helye kampányban, cukrászda kategóriában.

Virágfánkjaik csupa természetes hozzávalóval és még nagyobb szeretettel készülnek, a töltelékek pedig a klasszikus házi baracklekvártól, a mascarponés pisztáciáig terjednek, nagy hangsúlyt fektetve a szezonalitásra. Amíg a gazdi válogat a finomságok között, a kutyusok sem ússzák meg egy kis fülvakargatás és jutalomfalat nélkül.

Bomboloni
Dunapark Étterem és Kávéház, Cukrászda

Újlipótváros 1930-as évek báját idéző ékszerdoboza nem csak étteremként és elegáns kávéházként jeleskedik,  a cukrászdai részlege is komoly figyelmet érdemel! 2019-ben az Év kutyabarát helye kampányban a Turizmus Online különdíját kapták meg.

Jó időben a meleg napsütötte teraszon egy nagy tálka frissítő víz kíséretében a kutyák is jól érzik magukat, de a hatalmas belső térben is elfér mindenki az asztalnál.

Dunapark
FitCandy

A FitCandy, a Diétás Édességek Szakértője, a Diétás Kávékülönlegességek Készítője.  2018-ban az Év kutyabarát helye kampány különdíjasai lettek, de elnyerték az Év legfittebb cukrászdája díjat is.

Cukormentes cukrászda, ahol minden egészséges, szénhidrátcsökkentett, diétás és alakbarát. Termékeik válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel.

FitCandy
Márton Cukrászda

Balatonlelle legendás cukrászdája már 1979 óta üzemel, Márton Lajos cukrászmester vezetésével. Nemcsak a finomságokban járnak élen, hanem a kutyabarátságban is, gyakori vendégek itt a kutyák.

2019-ben az Év kutyabarát helye kampányban a zsűri díját kapták meg.

Márton cukrászda
Eber Desszert

Új találkozóhely, desszertező-kávézó a Lóvasút épületében és teraszán, a Libegő közelében.  Akár hétköznap, akár hétvégén, kirándulás előtt vagy után, jó itt megpihenni kutyatársaságban (is).

És mivel várják itt a gazdikat? Gondosan készített desszertekkel, rendelhető tortákkal, klasszikus süteményekkel, friss pékáruval, minőségi kávéval és egészséges italokkal.

Eber desszert

További kutyabarát cukrászda partnereinket itt találjátok, válogassatok kedvetekre!

 

(Kutyabarát.hu)

Indexfotó: Dunapark Étterem és Kávéház

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...