FitCandy

A FitCandy, a diétás édességek szakértője. Egy cukormentes cukrászda, ahol minden szénhidrátcsökkentett, diétás és alakbarát. Termékeik kézművesen, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel.

A FitCandy cukrászda és látvány műhely a 13. kerületben található a Tom Lantos sétány családias, nyugodt, elegáns, zöld környezetében. A park nem csak gyerekbarát, kutyások is előszeretettel sétáltatját itt a kis kedvenceiket, sőt a cukitól nem messze, a Duna parton kutyafuttatót is találhatnak a gazdik.

A FitCandy finomabbnál finomabb proteines, kollagénes desszertjei, a diétás torták, formatorták, dísztorták, kekszek és sós termékek itt készülnek helyben. A FitCandy by Sylvia Jarjabka tulajdonosa és névadója fitness versenyző, táplálkozás-tanácsadó, aki az egészséges életmód elkötelezett híve. Ezen elvek mentén, a fitness, szépség, egészség jegyében kelt életre a FitCandy. Édességeikkel nem kell lemondani a finom ízekről, akkor sem, ha diétázol.

Sőt, termékeiket cukorbetegek, inzulinrezisztensek és ételallergiával élők is fogyaszthatják. Cukrászdájuk ajtaja pedig a kis kedvencek előtt is nyitva áll. Ha betértek ide, a négylábúaknak sem kell ám éhen maradniuk, hiszen őket saját készítésű, egészséges meglepi kutyakeksz várja. Érdemes hozzájuk ellátogatni!

Hétfő – Péntek: 11.00 – 19.00

Szombat – Vasárnap: 10.00 – 18.00

Cím: 1138 Budapest, Viza u. 9. Tom Lantos sétány felől, a Burgerland mellett (A volt LowCarb üzlet helyén!)
Telefon: +36 30 850 4139
E-mail: [email protected]
Facebook

FitCandy

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...