Saját KB bal
Saját KB jobb

Újabb vadászkutya lőtte le a vadászt

Hasba lőtte a kutyája azt a vadászt Oroszországban, aki úgy gondolta, nem lehet belőle gond, ha a hóba támasztja megtöltött fegyverét. A vadász belehalt a sérüléseibe.

A szaratovi vadász biztosan nem olvasta azokat a híreket, amik arról számoltak be, mikor nem sokkal korábban egy Iowa-i vadászkutya rálépve gazdája fegyverére meglőtte őt. Az eset ráadásul nem volt egyedi: furcsa módon viszonylag gyakori az ilyen baleset ahhoz képest, hogy igen csak hihetetlenül hangzik, hogy egy vadász ekkora hibát kövessen el.  

A mostani áldozat, egy orosz férfi két kutyát vitt magával a vadászatra. Ők még az autóban voltak, mikor a férfi odaért az általa áhított vadászterületre. Kipakolt a kocsiból, töltött fegyverét pedig – eddig ismeretlen megfontolásból – leszúrta a hóba. Aztán engedte ki a kocsiból a két ebet, akik hatalmas játékba kezdtek a hóban.

Azonban hamarosan az egyikük belegabalyodott a fegyver pántjába, és valahogy meghúzta a ravaszt. A puska a vadászhoz közel sült el, akit hason ért a találat. Ahogy lehetett, kórházba szállították, de egy óra múlva a műtőasztalon belehalt érüléseibe.


Sajnos sokat tévednek mostanában a vadászok:

Szarvasnak nézte a kutyáit sétáltató nőt a vadász – lelőtte

A kanadai vadász farkasnak nézte a terápiás kutyát és lelőtte

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Rian.com
A fotók illusztrációk! Kezdőfotó: Reuters
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a kutyabarát.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni – azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...