A dühös gazdi halálra gázolta a kutyáját mérgezett nyíllal megölő férfit

Gyilkosság miatt kell bíróság elé állnia annak a kínai férfinak, aki, miután végignézte, hogy kutyáját meglőtte egy férfi, majd az eb kimúlt, autóba ült és elütötte a motorral menekülő elkövetőt. 

A sokkoló eseménysorozat Kínában, Yangzhou városában történt. Egy biztonsági kamera rögzítette az esetet, ahol a kutya gyilkos mérgezett hegyű lövedékkel ölt meg egy kutyát – állítólag már féltucat kutyát gyilkolt meg hasonló módszerrel korábban.

A gazdi meghallotta kutyája vonyítását, de már csak a haláltusáját tudta végignézni. Olyan dühös lett a tehetetlenségtől, hogy beugrott a kocsijába, és üldözőbe vette az elkövetőt. Utolérte a motorral menekülő férfit, és a motort maga előtt tolva belehajtott egy bolt előtti téglafalba. A tettes azonnal életét vesztette a helyszínen.

A gazdi azzal védekezett, hogy abban a helyzetben annyira zavart volt, hogy összekeverte a gáz- és a fékpedált, ezért rohant bele a motorba, majd a falba – nem szándékosan tette, amit tett, ő maga is komolyan megsérülhetett volna.

A kutyát lelövő férfi családja úgy reagált az esetre, hogy ha rokonuk rosszat is tett, ez senkit nem jogosít fel az önbíráskodásra.

Az eset egyébként túlmutat a puszta kutya gyilkoláson: az utóbbi időben egész bűnszervezetek álltak rá a mérgezett nyilak gyártására, hogy a lelőtt kutyák húsát később éttermeknek adják el – hamarosan erről is beszámolunk.

 

Ez is Kína:

Egy kínai milliomos minden pénzét kutyák megmentésére költötte

Száz kutyát mentett meg egy kínai nő

Betiltják a kutyahúst a yulin-i fesztiválon

Uszoda nyílt Kínában kizárólag kutyáknak

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro
Fotók: Asia Wire
 
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a kutyabarát.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni – azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...